≫ 

Ovo je uhapšena starleta i učesnica rijalitija Anabela Tigrica: Optuživala je i ucenjivala biznismene, pala je kad je tražila još 300 evra (FOTO)

Neposredno pre ulaska u parove ispričala je za beogradske medije da ju je beogradski biznismen Dejan Popović Tigar napastvovao zbog koga je i dobila nadimak Tigrica

  • 13

Među tri osobe koje su uhapšene zbog ucene tridesetčetvorogodišnjeg muškarca je i Anabela Šćekić Tigrica, starleta i učesnica rijalitija "Maldivi". Njih troje su neko vreme ucenjivali muškarca preteći mu da će objaviti kompromitujuće snimke koje poseduju, saopštio je MUP.

Ucenjivali Beograđanina zbog kompromitujućih snimaka u telefonu: Tražili mu 20.000 evra, ona je htela JOŠ, pa su svi pali! (VIDEO)

NOVA TUČA U MALDIVIMA: Kobra udarila Tigricu, napustila rijaliti (VIDEO)

Ona je navodno od oštećenog zahtevala dodatnih 300 evra da bi povratila navodno izgubljeni telefon u kojem su se snimci nalazili.

Osim što se pojavila u rijalitiju gde je dobila i batine, Šćekićeva izgleda rado posećuje sajtove za upoznavanje, bar sudeći po fotografiji i podacima koji se nalaze na sajtu elmaz.rs.

Neposredno pre ulaska u Parove ispričala je za beogradske medije da ju je beogradski biznismen Dejan Popović Tigar napastvovao zbog koga je i dobila nadimak Tigrica. Posle toga mu se i izvinjavala.

 
A post shared by ANABELA (@anabelascekic) on

Ovo je Tigar, osumnjičen da je pretukao policajca: Bahati biznismen hteo da kupi Zvezdu, kupa se u novčanicama od 500 evra (FOTO) (VIDEO)

U to vreme je radila kao medicinska sestra u prestižnoj beogradskoj klinici za rekonstruktivnu hirurgiju i ima ćerku.

 
A post shared by ANABELA (@anabelascekic) on

Inače, uhapšena je zajedno sa R.L. (31) i T.Š. (23) prilikom primopredaje novca, a određeno im je zadržavanje do 48 časova, posle čega će biti podnete krivične prijave protiv njih.

 
A post shared by ANABELA (@anabelascekic) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko85

    24. februar 2018 | 15:58

    evo ocit dokaz cime se starlete bave.

  • Gangula

    24. februar 2018 | 19:09

    Sad ce da zavrsi u " Parovima" ili " Zadruzi"

  • Roki

    24. februar 2018 | 18:49

    Pohlepa cesto izneveri kao ovu damu sada. Ovo sto sebsvaki dan desava, sve me podseca na kaubojsko vreme. Pljacke, ucene, ubistva, silovanja otimacine, samo da se javi neki Reziser i uzivo snimi Western film sa autima umesto konja vranaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA