CAR: Na gumenom flamingosu krstario je preplavljenim Zadrom nakon nezapamćenog nevremena (FOTO) (VIDEO)

Domišljatost ovog Zadranina oduševila je korisnike društvenih mreža

  • 2

Zadar su juče pogodile nezapamćene poplave, ali se jedan stanovnik dosetio da se i u takvim momentima može malo zabaviti.

Voda u Zadru ne sme da se pije, i još dugo neće moći: Sve je poplavljeno, oluja u Hrvatskoj donela više padavina nego Irma u Americi (VIDEO)

Kao da je Irma stigla u Hrvatsku: Izdato crveno upozorenje za stravično nevreme, ljudi zarobljeni u automobilima, škole zatvorene (VIDEO)

Zadranin je na gumenom flamingosu krstario preplavljenim ulicama grada, i to sa osmehom na licu.

Nakon jučerašnjeg velikog nevremena koje je potopilo Zadar i okolinu, situacija na terenu danas je nešto mirnija, ali mnogi su objekti i dalje poplavljeni, voda iz vodovoda nije za piće, a deo saobraćajnica još uvek je zatvoren.

Na području grada Zadra 70 timova vatrogasaca i Hrvatske vojske crpe vodu iz poplavljenih objekata, dok je u Nin jutros stigla i amfibija, javlja regionalna TV N1.

Foto: Tanjug/AP/Hina/Zvonko Kucelin

Zbog velikih poplava nastalih kišnim nevremenom, građani su zamoljeni da ukoliko ne moraju, ne izlaze iz svojih domova, sve službe na terenu rade sve što je u njihovoj moći da bi što pre normalizopvali stanje, dok je nastava u OŠ Petar Zoranić danas ukinuta, a neće raditi ni vrtić u Ninu.

Oko 120 pripadnika oružanih snaga je na terenu na zadarskom području, dok ihe je 625 u pripravnosti.

Foto: Tanjug/AP/Hina/Zvonko Kucelin

Pogledajte video:

(Telegraf.rs )

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA