"Ku*vo, zaklaću te, ubiću te": Prijatelji mladića koji je nokautirao starca kažu da je zbog ovih reči deda Miša pretučen

Ja imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota

  • 28

Vikao joj je "ku*vo", dobacivao da će je "ubiti" i "zaklati". Uplašena je bežala od njega 500 metara, pa je pozvala dečka. Zato je on i reagovao kako je reagovao. Ovako za "Blic" tvrde prijatelji Marka Stevanovića (27) mladića koji je u ponedeljak BMW-om presreo starca Mišu Očovaja (73), nokautirao ga i ostavio ga da leži na putu.

Snimak ovog incidenta ubrzo je objavljen na Jutjubu i podigao je buru na društvenim mrežama. Stevanović se nakon što je video da je snimak napada dospeo na društvene mreže sam pozvao policiju i prijavio se. On je danas uhapšen, tužilaštvo je odlučilo da protiv njega pokrene pretkrivični postupak i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Mladić brutalno nokautirao starca na biciklu: Šta se krije iza nezapamćene scene nasilja u Staroj Pazovi? Obojica su se oglasila!

- Marko je dobar mladić i imaće svu našu podršku. Žao mi je što su ga mediji osudili, a da nisu istražili celu priču - kratko je rekla Nada M, baka Markove devojke i dodala da je njena unuka spremna da sve ispriča policiji.

Momak zaustavlja starca, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

Meštani Stare Pazove koji poznaju Marka Stevanovića imaju samo reči hvale za njega.

- Marko nikada nije bio problematičan. Nema ni prekršaja. Uzoran je mladić, radan. Ne puši, ne pije, trenira - kazali su Markovi poznanici.

On i devojka A. M, studentkinja, kako saznajemo, u vezi su dve godine. I devojka, koja je inače dijabetičar, bavi se sportom, leti trči a zimi je u teretani.

- U ponedeljak je bio rođendan baki Markove devojke, ali je ona pre proslave otišla da trči. Navodno ju je Očovaj pratio na biciklu, bio je pijan. Priča se i da je pokušao da je uhvati, vikao joj “kurvo” i “zaklaću te”, “ubiću te” i da je ona uplašena bežala od njega i to 500 metara. Posle je pozvala mladića koji je reagovao tako kako je reagovao. Nažalost, sada će on da odgovara umesto onaj koji je spopadao devojku - naveli su Markovi poznanici.

Mladić nokautira starca, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

Kako su dodali, i Stevanovićevu majku su pre dve godine napali na ulici.

- Markovu majku su pre dve godine na ulici dvojica muškaraca pokušala da uguraju u automobil, ali se ona, zahvaljujući svojoj građi, oduprela. Verovatno je da je i zbog toga smatrao da mora da zaštiti devojku ako je neko progoni i dobacuje - naveli su njegovi poznanici.

Komšije: Već je pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku

U komšiluku Miše Očovaja kazali su da on “voli da popije”. Ipak, u Pazovi se juče čulo i da je pre dve godine učestvovao u jednom incidentu, kada je, navodno, pijan dobacivao i pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku.

Starac: Popio sam dva, tri piva, ali nisam dobacivao devojci

Očovaj tvrdi da mu nije jasno zašto je dobio batine, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

- Čuo sam iz medija da je mladić uhapšen. Ja ga ne poznajem, nije iz našeg kraja - kaže Mišo Očovaj, na čijem licu se još vide tragovi batina. Ispod oba oka ima podlive, a dok stoji na kapiji, pokazuje da ga bole i ramena i ruka, koje je kako napominje “sigurno povredio prilikom pada”.

- Sećam se da sam vozio bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio automobil i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je "Stani!", a onda upitao: "Zašto si dobacivao mojoj devojci?" Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao “ovoj u kolima”, i posle toga se ničeg ne sećam - ispričao je Mišo.

Na pitanje da li je tog dana možda pio, jer je navodno Stevanović rekao da je bio pijan, Očovaj priznaje da je jeste.

- Popio sam dva, tri piva u komšiluku, ali do podneva, posle toga nisam više pio. Ja imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota - rekao je on i dodao da je dao izjavu policiji i angažovao advokata.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nacicute

    31. maj 2018 | 23:31

    Bravo ti ga samo me zanima zasto ne bijes druge momke koji ti dobacuju djevojci nego si nasao na dedi da se istresas.

  • Lale

    31. maj 2018 | 22:40

    Da, on trenira da bije starce koji su od njega stariji pola veka.

  • Komsinica

    31. maj 2018 | 22:57

    Vidimo iz prolozenog kako je 'divan' momak. Kako mozete da ga pravdate. Strasno je to sto je ucinio. Treba da odgovara za to sto je uradio. Bez obzira na 'povod' prebijanja. Tuzilastvo mora da reaguje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA