Pijani tinejdžer skočio na zamak od peska, to ga umalo koštalo života: Rušenjem kule zamerio se peščanoj mafiji

Nemac je bio na Majorki i u 7 sati ujutru se vraćao sa društvom iz provoda

  • 1

Pijanstvo umalo da dođe glave maloletnom nemačkom turisti (17) koji je bio u poseti Španiji. Nemac je bio na Majorki i u 7 sati ujutru se vraćao sa društvom iz provoda. U trenutku pijanstva, odlučio je da treba da skoči na peščani zamak, ali ga je čuvar tada pretukao, zbog čega je završio u bolnici, piše bild.de.

Snimao je čuveni dvorac i tek kada je pogledao snimak, video je da se nešto pomera. Misli da je to duh konjanika koji jaše (FOTO) (VIDEO)

GRABULJAMA PO LEĐIMA

Trojica turista "pod gasom" bila su na putu u hotel, pa je jedan od njih, kada je video zamak, odlučio da se popne na vrh. Međutim, glasno navijanje njegovih drugara probudilo je čuvara skulptura od peska, koji je spavao u šatoru odmah pored. Rumun (50) je zgrabio grabulje i napao turistu. Navodi se da je čuvar nekoliko puta udario grabuljama Nemca, posebno po leđima. Mladić je uspeo da pobegne, ali se srušio 50 metara dalje.

UNOSAN BIZNIS

Policija je stigla nekoliko minuta kasnije i uhapsila čuvara. Hitna pomoć je ozbiljno povređenog mladića prevezla u bolnicu.

Čuvar uhapšen, turista u bolnici, Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

Skulpture i zamkovi od peska su unosan biznis i izvor prihoda za dvadesetak Rumuna i Bugara, koji čuvaju peščanu umetnost danonoćno. Čuvari obično naplaćuju jedan do dve evra za fotografisanje. Usred sezone graditelji zamkova i čuvari zarade i do 1.000 evra dnevno.

Ovo je prvi incident sa tako dramatičnim posledicama.

VIDEO: Razjareni bik napao čoveka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    10. jun 2018 | 22:28

    I treba da zarade, to su prava umetnicka dela, mnogo truda treba da se naprave, a svabica je dobio malo po turu, mlad je naucice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA