≫ 

Podstanari, 6 predloga za uređenje prostora koji garantuju dom iz snova (FOTO)

Prosti i jeftini načini da stvorite dom o kakvom ste maštali

  • 0

To što stan nije vaš, već ga samo iznajmljujete, ne znači da ne treba da ga uredite po sopstvenom ukusu. Na kraju, vi u njemu živite.

Da li je bolje biti podstanar ili kupiti stan na kredit: Evo šta se ZAISTA više isplati!

Kad ste podstanar to najverovatnije znači da ćete imati ograničenja kada je u pitanju uređenje prostora i da u njemu ne možete da napravite velike promene, ali ipak ponešto i možete. A nekad je manje više i sitnice mnogo znače za ukupan utisak.Evo nekoliko predloga kako da, uz malo truda i malo novca, uredite stan koji iznajmljujete.

Jastučići

Foto: Pixabay.com

Ništa neće za male pare dati život tuđem stanu kao gomila jastučića koje ste sami kupili i rasporedili ih po prostoriji. Ako u prostoriji preovlađuju neutralne boje možete da kupite jastučiće jarkih boja. Tako ćete uneti radost u sobe. Šareni jastučići uvek su pun pogodak. Jedino ako imate još neki šaren komad nameštaja ili šarene zavese, bolje je da jastučići budu jednobojni.

Lampe

Foto: Pixabay.com

Lampe nisu skupe, a dobro mogu da dođu i da daju stanu elegantnu notu. Sada ih u prodaji ima najratličitijih vrsta i oblika, pa ako ste maštoviti, taj detalj može da doprinese opštem utisku.

Nalepnice

Foto: Pixabay.com

U poslednje vreme popularne su nalepnice za zid koje se mogu naći po niskoj ceni, a potpuno mogu da promene izgled stana. Kada vam dosade, možete ih jednostavno ukloniti ili zameniti.

Tkanina na zidu

Foto: Pixabay.com

Trenutno je etno stil veoma aktuelan, pa ako vam se dopada možete, na sličan način kao nalepnicu, da iskoristite tkaninu. Kupite u etno radnjama parče tkanine kakvo želite. Možete ih naći i na uličnim tezgama koje nude proizvode tog tipa. Onda tkaninu okačite na zid i dobićete potpuni preokret u prostoriji. Uvek lako i brzo možete da je skinete, kad vam dosadi.

Tepih

Foto: Pixabay.com

Tepih ima jednu vrlo dobru osobinu, kao i tkanina za zid ili stona lampa... Gde god da odete, da se preselite, te predmete ćete poneti sa sobom. Zato kupite tepih kakav vam se dopada. Pravilo je isto  - ako je nameštaj umerenih boja, kupite efektan tepih, a ako je nameštaj efektan, tepih bi trebalo da je umeren.

Umetničke slike

Foto: Pixabay.com

Za one koji imaju dovoljno dubok džep i istančan ukus, umetnička slika je pravo rešenje i odličan način kako da personalizujete prostor u kome živite. Nema ništa bolje za osećaj da ste kod kuće nego kada na zidu ugledate vašu omiljenu sliku.

Daljinac

(Telegraf.rs/Halo Oglasi)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA