≫ 

Zašto britanska kraljevska porodica uvek čuva vrhove sa svadbenih torti?

Razlog zašto ova kraljevska porodica to radi već decenijama će vam istopiti strca

  • 0

Princ Hari i Megan Markl su potpuno izokrenuli kraljevsku svadbenu tradiciju, nihovo venčanje će posve biti drugačije i sugurno je da će se o njemu dugo pričati na britanskom dvoru. Iako su neki detalji o njihovom venčanju već poznati, većina toga je još uvek obavijena velom tajne.

Čitav život jedete suši pogrešno, postoji samo jedan pravi način

Znamo da je par sa svadbene trpeze isključio tradicionalne voćne kule, koje su se služile na svim prethodnim venčanjima i da se umesto toga odlučio za limunovu "elderflover" tortu. Prince Viljam i Kejt Midlton (i mnoge generacije ispred njih!) su bili obavezni da na svojim venčanjima služe tradicionalne deserte na venčanjima. Seda se takođe šuška da će novi kraljevski par angažovati veoma neobičnog poslastičara za zabavu, ali glavno pitanje je da li će princ Hari i Megan prekinuti i drugu tradiciju kada je reč o svadbenom desertu?

Foto: Pixabay.com/Kraljevska porodica ima prilično neobičnu tradiciju koja se tiče svadbenih torti

Čuvanje vrha torte

Za razliku od američke tradicije u kojoj se vrh svadbene torte čuva u zamrzivaču da bi u njoj uživao na proslavi prve godišnjice, britanska kraljevska porodica ima drugačiji običaj: oni čuvaju gornji sloj torte da bi ga služili na budućim dečijim krštenjima.

3 sastojka koji sve sobne biljke vraćaju u život (RECEPT)

Prema Fioni Kerins, poslastičarki koja je pravila svadbenu tortu za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, njihov vrh torte se poslužio na krštenju princa Džordža 2013-e, a drugi put na krštenju princeze Šarlot u 2015-e godine. Još uvek nije poznato da li će treća kraljevska beba princ Luj imatu vrh svadbene torte na svom krštenju.

Foto: Pixabay.com/Mnogi se pitaju da li će tradicija biti nastavljena

U intervjuu za "Town & Country", Kerins je rekla da bi "volela da njena torta bude uključena u treće krštenje" kao što je to bilo sa prethodna dva, ali "ne želi da o tome spekuliše".

Ostaje samo da se vidi da li će princ Hari i Megan Markl sačuvati vrh torte za buduća krštenja svoje dece.

VIDEO: Venčanje se približava, a Megan Markl će MORATI da poštuje ova pravila

 

(Telegraf.rs / rd.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA