Evo kako podznak utiče na naše emocije i šta drugima može da otkrije o vama

Astrologija krije mnogo veće tajne nego što su one vezane samo za naš horoskopski znak

  • 1

Na naš život pored horoskopskog znaka u kome smo rođeni ima i podznak koji je specifičan i određuje ga doba dana kada smo rođeni, ali i mesto.

Jeziva slučajnost ili su zvezde zaista krive: Najveći broj serijskih ubica rođen je u ovom znaku

Horoskopski znak je jako bitan kako bismo znali kakve su nam zvezdane prilike za današnji dan, nedelju ili godinu, a na podznak manje obraćamo pažnju. Podznak koji je poznat i kao mesečev znak, često je u senci glavnog znaka pa gane uzimamo u obzir kada razmišljamo o našoj ličnosti. Neretko, uopšte i ne obraćamo pažnju na njega.

Foto: Pixabay.com/ Podznak je nekad bitniji od znaka.

Podznak otkriva mnogo toga o našim emocijama, navikama i reakcijama. On otkriva naše najdublje potrebe i žudnje.

- Podznak je znak u Zodijaku koji se pojavljuje na horizontu u momentu kada dolazimo na svet. Veruje se da su osobine znaka prve koje se ispolje kada je naša ličnost u pitanju, a koje mi sami ne primećujemo sve dok nam neko na njih ne ukaže. Znak određuje kako ćemo se predstaviti drugim ljudima i koje osobine će oni kod nas prvo da uoče, a razlikuju se od znaka do znaka, objasnio je Džozef Dairo medijum i intuitivni savetnik.

Kako biste otkrili koji je vaš podznak, upotrebite OVAJ KALKULATOR kako biste ga izračunali. Unesite vaše podatke i kalkulator će vam izračunati vaš podznak. Kada saznate koji je vaš podznak možete se dublje pozabaviti sobom i saznaćete šta veza vašeg znaka i podznaka otkriva o vašoj ličnosti.

Foto: Pixabay.com/ Podznak i znak jako su važni za izradu natalne karte.

Položaj svakog horoskopskog znaka na nebu u momentu vašeg rođenja određuje svesno i podsvesno vašu ličnost. Osećanja i karakteristike ličnosti utiču na to kako ćete se u životu ponašati i kako će vas drugi doživljkavati. Uz pomoć ovih podataka izrađuje se natalna karta koja vam predviđa zvezdane prilike za ceo život.

Uprkos svemu, ne trebate da krivite znak ili podznak za neke vaše kloše osobine ili greške koje napravite. Znak predstavlja energiju koja nam stoji na raspolaganju u trenutku rođenja, ali ništa nije konačno predodređeno jer mnogo toga zavisi od toga kako ćemo postupiti u određenim okolnostima.

Kako bismo bolje razumeli sebe, ali i ljude oko nas, potrebno je da znamo i znak i podznak jer oni u kombinaciji daju celokupnu sliku ličnosti.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA