Tvoj horoskopski znak otkriva čime teraš muškarce od sebe

Verovali ili ne, zodijak može da otkrije šta je to za jednog muškarca najiritantnije u vama

  • 4

Iako muškarci deluju kao da im ništa ne smeta (uglavnom jer glumataju da su čvrste, bezosećajne stene), i te kako su osetljivi i neke stvari stvarno teško podnose. Verovali ili ne, horoskopski znak može da otkrije šta je to za jednog muškarca najiritantnije u vama.

Ove osobine momcima najteže padaju: 

Blagoslov ili prokletstvo: Žena u ovom horoskopskom znaku ima ogromno srce, ali je najveći neprijatelj samoj sebi

1. Ovan 

Ovnovima trebaju stalne promene i mrze rutinu. Sa svojim nemirnim i naizgled živčanim ponašanjem mogu  da jako naljute ljude oko sebe, pa i potencijalnog partnera.

2. Bik 

Žene rođene u znaku Bika bi najradije sve uvek same odlučivale. Ne prihvataju tuđa mišljenja, a reč "kompromis " je za njih strana reč.

3. Blizanci

Blizanci vole sve da vide na mobilnom. Svejedno da li se radi o selfiju koji želi postovati na Instagram ili o novom traču sa društvenih mreža, njena zavisnost oa mobilnog tera muškarce u ludilo.

4. Rak 

Žene rođene u znaku Raka su stvorene za ljubavne veze. Međutim, svojim majčinskim i pomalo "napadnim" ponašanjem mogu naterati muškarce u beg.

Ima srce od čistog zlata i toliko je pošten, da od njega nema boljeg: Ovo je najodaniji i najbolji znak u Zodijaku

5. Lav

Žene rođene u znaku Lava znaju da su super i to rado pokazuju. Zbog toga često deluju umišljeno i bahato. Nesigurni muškarci neće im neće ni prići.

6. Devica

Device često preteruju sa svojom potrebom da sve bude "po meri". Najradije bi svaki stan u koji uđu odmah pospremile i preuredile. To možda jeste praktično, ali i jako nervira!

7. Vaga

Vage su poznate po tome da se nikad ne mogu odlučiti za bilo šta. Najradije ostavljaju otvorene opcije, a to može i te kako nervirati na duge staze.

8. Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije uvek od muve pravile slona. Jedna nepromišljena reč u njenom društvu može izazvati krizu. To često preplaši muškarce…

9. Strelac

Žene rođene u znaku Strelca se brzo zaljube, ali jako brzo počnu da se osećaju sputane i žele puno slobodnog prostora. Teško ih je "ukrotiti i smiriti", a to mnoge muškarce tera u beg.

10. Jarac

Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija sa ženom rođenom u znaku Jarca! Nešto tako se mora najaviti nekoliko nedelja ranije! Ona svojim nespontanim ponašanjem nervira i ljude oko sebe i potencijalne partnere.

11. Vodolija

Vodolija bi najradije htela sve da odmah isproba, svejedno koliko to bilo ludo! Muškarci koji nisu skloni eksperimentisanju se plaše toga.

12. Ribe

Ribe su često tajnovite i teško ih je pročitati. Jednom žele da provedu puno vremena sa partnerom, a drugi put se povuku u sebe i izbegavaju svaki kontakt. Muškarcima je ponekad teško da se suoče sa tim promenama raspoloženja.

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😄

    3. jun 2018 | 19:06

    Tako je. Jarcica sve mora da planira ali tada itekako ume da priusti zadovoljstvo partneru i lepa iznenadjenja. 😄😄😄😄😄😄😄 Ko hoce spontano i sve odmah neka bezi od nje jer joj takav ne treba

  • Ika...

    3. jun 2018 | 22:57

    Mozda Ribe zahtevaju malo vise truda... I malo ih je teze raumeti,pa sad eto takve smo...prihvati ili bezi..

  • Marijana Bakov

    3. jun 2018 | 22:40

    Za device sve tacno.Sta da se radi svako lud na svoj nacin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA