VIKEND REZERVISAN SAMO ZA DAME: Još deset dana do početka VI Lady fair-a

Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame VI Lady fair-a koje budu posetile ovu manifestaciju

  • 0

Još deset dana ostalo je do početka VI Lady fair-a – sajma za dame, koji će obeležiti drugi vikend septembra ispred shopping ceJoš deset danantra "Ušće".

Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju.

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju  – knjige, časopisi, filmovi, muzika. U okviru štanda Braun-a, svi koji budu želeli moći će da se upoznaju kako funkcioniše uređaj za trajnu epilaciju, dok će frizerka muškarcima pokazivati najnovije trendove za stilizovanje brade uz pomoć trimera za bradu.

Foto: Promo

Posetioci će moći da degustiraju proizvode izlagača poput kafe u štandu Delonghi, zatim upoznaće se i sa novim brendom na tržištu Dr Milk Top fit – sveže obrani sir namenjen svima koji vode računa o zdravoj ishrani. Dame će uživati u neprekidnim aktivnostima na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igara, vrednih nagrada, poznatih ličnosti i još dosta toga.Veliko interesovanje posetiteljki je za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

Foto: Promo

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom "Ušće", kao i sponzorima manifestacije: Dove, Braun, DeLonghi i Dr Milk pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady fair-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA