"Moje obline su nestale, guza mi je ravna, a stomak opušten": Nekada najfit trudnica danas izgleda ovako (FOTO)

Ovako danas posle drugog porođaja izgleda najfit trudnica

  • 5

Fitnes model Sara Stejdž privukla je pažnju javnosti jer je zadržala trbušnjake i u toku trudnoće.

Ona je u devetom mesecu trudnoće, a izgleda nikad bolje! (FOTO)

Pre samo dva meseca rodila je drugo dete i slikama na Instagramu pohvalila se dobrom linijom. Time je poslala važnu poruku svim budućim i novopečenim majkama.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW👇🏼 (@sarahstage) on

Tokom obe trudnoće pridržavala se strogog režima ishrane i vežbanja, zbog čega ju je javnost osuđivala. Sina Logana rodila je pre dva meseca, a malo pre porođaja imala je mali stomačić, piše Blic žena.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW(@sarahstage) on

Iako su mnogi komentarisali da njeno dete sigurno nije zdravo i da mu ona svojim načinom života ne čini uslugu, Sara je rodila zdravog dečaka. Objavama na Instagramu htela je da se obrati svima koji su imali dosta pitanja za nju ali i da podseti na ono što je najvažnije – da se dete rodi zdravo, a ne to kako mama izgleda.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

-Prošlo je osam nedelja od kako sam se porodila i mislim da je pravbo vreme da vam odgovorim na neka pitanja. Ne, nisam počela da vežbam jer želim da mi se telo i rez potpuno oporave. Da, za sada samo dojim. Vratila sam kilažu koju sam imala pre Logana uz pomoć dojenja i zdrave hrane.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW👇🏼 (@sarahstage) on

Radujem se nastavku vežbanja kako bih povratila mišiće i zaobljenu zadnjicu. Za sada ne radim vežbe, ako se trčanje tza detetom ne ubraja u vežbu. Carski rez je bio moj lični izbor i nisam zažalila zbog njega. Zahvaljujući mom sjajnom doktoru rez je jako nisko i vrlo je mali.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

Da, imam opuštenu kožu oko pupka koja oblikom liči na slovo "O" pa je doživljavam kao zaštitu od trolova na internetu, a kad smo kod toga, šta se desilo sa svima onima koji su rekli da će se Logan roditi bolestan?, napisala je Sara uz fotografiju u bikiniju.

A post shared by MY FITNESS E BOOK AVAIL NOW (@sarahstage) on

Šta god mislili o njenom izboru i načinu života u toku trudnoće, ne možemo da poreknemo da ona sjajno izgleda i da j epo njenim rečima donela na svet zdravu bebu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janaćko

    23. decembar 2017 | 19:48

    Dupe i stomak su najbitniji u životu 😂😂😂 Eto gde vodi ovaj svet

  • Dejan

    23. decembar 2017 | 19:17

    Gledaj u bebu majmune ženski i ne misli samo na onu stvar !

  • Mali Mrav

    23. decembar 2017 | 17:56

    Ja kad nekog volim volim je Dal rugoba I'll lepotica svejedno prvo gledam dusu pa tell lepota je prolazna sto ne znaci da se treba zapustiti Al po meni dusa osobe na prvom mestu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA