≫ 

Odlučila je da postane plavuša i njen život se preko noći promenio - na bolje

Nova godina je kao stvorena za nove početke i promene, naročito one koje se odnose na izgled

  • 0

Mnoge pripadnice lepšeg pola odlučile su da baš ove godine promene svoj izgled i urade nešto lepo za sebe kako bi ušle srećnije u 2018. godinu.

Prezgodna Ruskinja (41) napravila špagu u sauni za Novu godinu i nije cenzurisala ništa (FOTO)

Ali, ne ispadnu sve promene tako dobre kao što smo se nadali. Tako je Tia Vilijams odlučila da promeni svoju frizuru i promena koja joj je u početku donela mnogo koristi kasnije se pokazala kao ne tako dobra ideja, piše Womenshealthmag.

A post shared by Tia Williams (@shakeyourbeauty) on

-Ja mislim da smo mi svi lepi onakvi kakvi jesto po prirodi. Ali, ja sam rođena sa pogrešnom bojom kose. Nije bila toliko intenzivna da izgleda kao luksuzni mahagoni ni dovoljno jaka da bude slična boji obsidijana. Još od četvrtog razreda mislm da je moja idealna boj kose zapravo sjajna karamel plava.

A post shared by Tia Williams (@shakeyourbeauty) on

Biti crnkinja sa plavom kosom je malo kontroverzno, ali dok postoje takve žene koje po prirodi imaju plavu kosu, većina nas ima braon boju kose. Bila sam plavuša u duši decenijama, a to nije imalo niakkve veze sa Madonom ili Merlin Monro. Htela sam boju kose kakvu je imala Tina Tarner dok je radila na albumu "Private Dancer".

Već duže vreme izbeljivanje kose nije dolazilo u obzir. Štedela sam moju kosu od jakih hemikalija veći deo života i bilo je krajnje vreme da uradim nešto. Otišla sam kod frizera sa mojom tek ukovrdžanom kosom i obojila je u toplu boju meda sa malo posvetljivača. Nikad se nisam osećala bolje u svojoj koži nego tada.

A post shared by Tia Williams (@shakeyourbeauty) on

Osetila sam se kao da sijam poput sunca i imala sam dosta samopouzdanja. Počela sam da nosim uske farmerice i da se više smejem i šminkam. Sveže singl, počela sam da flertujem sa razvedenim očevima ispred škole dok bih čekala moju devetogodišnju ćerku posle nastave.

A post shared by Tia Williams (@shakeyourbeauty) on

Ovaj moj "blondi" period je bio super, sve dok moja kosa nije počela da opada. Iako je moja kosa prirodna, ona je jako suva i peroksid ju je oslabio. Od tada koristim farbu boje bakra i cimeta koja je zdravija za moju kosu, ali je ipak daleko od moje prirodne boje. Ali još uvek mi se desi da imam onaj osećaj kako u meni čuči Tina Tarner iz spota za pesmu "What`s Love Got to Do with it" i vrati mi se nostalgija za mojom plavom kosom, ispričala je Tia.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA