≫ 

Izgubila je 8 kilograma za mesec dana bez izgladnjivanja i vežbanja - a njenu tajnu svako može da iskopira

Ona je dokaz da je moguće izgubiti suvišne kilograme bez velikog truda

  • 0

Australijanka Adel Barbaro (35), majka dvoje dece, uspela je da smrša skoro osam kilograma za samo četiri nedelje tako što se odrekla nezdrave hrane i vina pred spavanje, a njen organizam se podmladio za čak osam godina!

Trening i vino su ovoj devojci idealan način rekreacije (VIDEO)

Osam godina biološke starosti nije malo. Objavila je fotografiju na kojoj se pohvalila svojom novom i vitkom figurom dok u rukama drži dve velike kese krompira koje teže onoliko kilograma koliko je ona izgubila.

Објава коју дели ADELE BARBARO (@real_mumma) дана

- Za četiri nedelje dve kese pune krompira manje, napisala je ona u kratkom postu.

Ona je nakon mnogo poruka otkrila za Daily Mail kako joj je to pošlo za rukom.

- Bila sam prezasićena svime i sebi sam bila na poslednjem mestu. Uvek sam počinjala dijetu od sutra, a kako su dani prolazili imala sam sve manje motivaciju da istrajem. Jela sam lošu hranu, puno sam pila, nisam vežbala ni spavala dovoljno. Koža mi je bila u lošem stanju i osećala sam se loše. Preskakala sam doručak, a jela obilne ručkove i večere koje sam zalivala vinom, napisala je.

Објава коју дели ADELE BARBARO (@real_mumma) дана

Onda joj se desilo nešto grozno – hormoni su joj u potpunosti podivljali nakon što je prestala da doji. Počela je da se goji, a onda je konačno rešila da uzme stvari u svoje ruke u promenila je plan ishrane, a nakon što bi uspavala decu išla je u šetnju. Uz sve promene uspela je da izgubi 5.25 kilograma za dve nedelje.

Do kraja prvog meseca izgubila je 7,8 kilograma i 10 odsto telesne masnoće čime se biološki podmladila osam godina jer je sa 74,6 kilograma došla na 66,8 kilograma.

Објава коју дели ADELE BARBARO (@real_mumma) дана

- Za doručak uglavnom jedem omlet, goveđi kari za ručak, za užinu uzimam proteine, a za večeru spremam tajlandsku piletinu. Ako ne mogu da odolim, počastim se čizkejkom, opisala je svoj meni Adel.

Ograničila je unos alkohola na jednu čašu vina nedeljno. Cilj joj je da dođe do 65 kilograma, a dosadašnji uspeh je veoma motiviše. Život joj je mnogo bolji jer je promenila način ishrane, a uopšte ne baca novac na energetske pločice i čajeve. Ona sada jede normalno, ali proporcionalno i promišljeno jer je u tome ključ njenog uspeha.

(Telegraf.rs/net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA