Naučnici konačno otkrili osobinu s kojom možete da osvojite koga god poželite

Nešto ovako jednostavno sigurno nikad niste očekivali

  • 6

Da li postoji sobina koju jednako privlačnom smatraju i žene i muškarci? Ako je verovati istraživanju australijskog Univerziteta "Queensland", to je potreba da prvo zadovoljite sebe. Ali, ne u seksualnom smislu, radi se o potrebi da u životu ne radite ono što drugi žele ako to ne želite sami.

Postaju "pravi radar": Prevarene žene imaju jednu osobinu koju niko drugi nema!

Istraživanje je obuhvatilo 115 studenata, a zadatak je bio jednostavan, da ocene nivo privlačnosti osoba na osnovu slike i nekoliko navedenih karakternih osobina.

Osobine su namerno opisane tako da jasno upućuju na to da su osobe podeljene u dve grupe: na one koji su skloni poslušnosti i koji vole da rade ono što im se kaže i na one koji su neposlušni, odnosno skloni odabiru sopstvenog puta.

43 trika srećnih parova koji će vam vezu učiniti jačom

I žene i muškarci su veliku prednost dali osobama koje su neposlušne i nemaju nikakvu potrebu da se prilagođavaju tuđim željama.

Ovo su dobre vesti, pogotovo ako se uzme u obzir da kod nekih i dalje vlada mišljenje da muškarci vole poslušne žene. Neposlušnost i stavljanje sebe na prvo mesto postaju sve popularnije osobine i to nam se jako sviđa.

Daljinac

(Telegraf.rs / D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. april 2018 | 12:01

    Znaju li ti naucnici gde zeka pije vodu🐰

  • BudimoNormalni

    3. april 2018 | 11:25

    Svi postaju mudri i karakteri nazalost na instagramu.

  • 😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇

    3. april 2018 | 21:29

    Zbog neposlusnosti je haos u celom svetu. Gde se zna hijerarhija i gde postoji poslusanje tu je sreca. Deca roditelje, zena muza, radnik direktora. Samo ljudi poslusni sijaju i zrace radoscu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA