≫ 

Posle ovog meseca više ništa neće biti isto u našim ljubavnim životima jer počinje vladavina Lava

Konačno nam je počela sezona vladavine Lava

  • 1

Prelaskom Sunca u ovaj vatreni znak gde će se zadržati narednih mesec dana, ljubavni horoskop za Lavove imaće direktan uticaj na sve pripadnike Zodijaka, a ne samo na ovaj neustrašivi znak.

6 horoskopskih znakova koji će ovog meseca imati najviše sreće u ljubavi

U astrologiji, Lav je znak koji predstavlja naša srca i strast pa ćemo u ovom periodu biti naterani da se posvetimo onome što nam je najbitnije i osećaćemo veliki pritisak da se time pozabavimo što pre. Tokom ovog leta, bićemo svedoci čak 3 pomračenja, dok će 6 planeta krenuti retrogradnim hodom. Od početka godine primetili smo mnoge promene i pokretanja jer je cilj ove godine da nas odvede tamo gde zaista pripadamo i da konačno pronađemo svoje mesto.

Lav je znak koji upravlja našim srcima i strašću. Foto iluttracija: Shutterstock Telegraf

Put do tamo, međutim, nije lak kako smo do sada imali prilike da vidimo. Kako bismo došli do mesta na koje nas naše srce vodi, moramo da budemo svesni svega što u prošlosti nije funkcionisalo kako treba. Ove godine dosta napredujemo posebno u oblastima ličnog razvoja i veza. Za mnoge od nas ovo će biti putovanje na kome ćemo spoznati ko smo mi zaista, da ostavimo svet iza sebe i konačno srušimo zidove oko sebe kako bismo mogli da primimo sve ono o čemu smo do sada mogli samo da sanjamo.

Prvih 6 meseci su bili test. Bilo je momenata i sutuacija u kojima smo morali da se suprotstavimo velikim problemima i da shvatimo šta zaista ne funkcioniše kako bismo mogli da razbijemo jednom za svagda taj obrazac samouništenja koji imamo iz prošlosti.

Lav ne mari ni za šta drugo sem za ono ka čemu ga njegovo srce vuče. On veruje u sebe, svoje misli i ne okleva, posebno ne zbog mišljenja drugih ljudi. Iako ponekad mogu da se suoče sa svojim egom, oni ovo koriste u njihovu korist jer ne pridaju mnogo na značaju šta svet oko njih misli o njihovim odlukama. U suprotnm, završićemo živeći živote koje su nam drugi isplanirali.

Kada pomislimo na lava, odmah nam se kao asocijacija javi hrabrost i snaga. Foto: Facebook/Zoološki vrt grada Beograda

Niko osim nas ne zna šta nas u životu ispunjava, pa čak ni oni koji nas vole. Ova sezova Lava i ljubavni horoskop za ovaj znak su drugačiji jer se dešavaju tokom sezone intenzivnog pomračenja tokom koga ćemo imati vremena da sve ono što smo naučili i planirali tokom 6 meseci sada sprovedemo u delo.

Tokom narednih 6 nedelja može nam se učiniti da se stvari menjaju veoma brzo i da će mnogi od nas biti nespremni za ono što nam dolazi. U ovim momentima trebamo da se posvetimo promenama koje se dešavaju unutar nas samih.

Lav je znak koji vlada našim srcima i dok ćemo se narednih nedelja osećati kao da smo u vrtlogu promena koje se dešavaju neverovatnom brzinom, moramo da imamo na umu da sve te promene dolaze iz srca. Osećamo neke stvari sa razlogom, osećamo se loše zbog nekih situacija i ljudi sa razlogom, a tokom vladavine Lava shvatićemo šta je vredno našeg vremena, truda i emocija. Vreme je da prestanemo da dozvoljavamo ljudima da se mešaju u naše snove i da konačno smognemo hrabrosti da se jednom za svagda izborimo za ono što nam je najvažnije.

VIDEO: Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kleopatra

    25. jul 2018 | 22:37

    Tako je. Samo onaj ko slusa svoje srce a ne druge ljude moze biti srecan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA