Sunce i Merkur menjaju naš ljubavni život iz korena: Konačno imamo hrabrosti da pokažemo svoje pravo lice i planiramo budućnost

Najhrabriji čin je otvoriti se prema nekoj drugoj osobi

  • 2

Večeras ćemo biti svedoci poravnanja Sunca i Merkura u Lavu, koje će nas inspirisati da otvorimo naša srca i pravimo planove za budućnost koji se tiču našeg ljubavnih života.

Od večeras retrogradni Uran budi u nama želju za slobodom koja će najviše uticati na naše veze

U astrologiji Sunce vlada našim osećajem za nas same i našim identitetom. Kako je Merkur planeta komunikacije, bićemo inspirisani da sa partnerom podelimo kako se osećamo. Tokom ovog perioda sve je moguće, a na izazvani smo da ponovo razmislimo o našim životima i romantičnim vezama.

Komunikacija sa nama samima, ali i sa partnerom ključ je zdravog odnosa. Foto-ilustracija: Profimedia

Za mnoge od nas najteža stvar koju možemo da uradimo jeste da se otvorimo prema drugima. Kada smo svedoci propalih veza, uzaludnog truda da nešto uspe, onda nam je teško da poverujemo u ljubav za ceo život. Ali, ne možemo da se otvorimo prema drugima pre nego upoznamo sebe.

Kada ne živimo u skladu sa našim idejama i željama, onda se potčinajvamo željama drugih i ponašamo se kako drugi žele da se ponašamo. Zbog toga, sve dok dobro ne upoznamo sebe nijedna veza nam neće uspeti. Ovde Sunce i Merkur u Lavu uskaču u pomoć jer kada su njihove energije pomešane imamo svu neophodnu pomoć i snagu da prevaziđemo sve probleme. Ovaj proces nije uvek lak i nežan i nekad moramo da prođemo kroz teške i naporne faze ne bi li našli sebe i istinu o sebi.

Samo ako smo srećni sami sa sobom, možemo da budemo srećni i sa partnerom. Foto: Pixabay.com

Sunce će osvetliti sve ono što se od nas toliko dugo skrivalo. Biće tu i osećanja, želja i žudnje koje će izbiti na površinu i iznenaditi nas. Tokom ovog perioda osećaćemo veće samopouzdanje vezano za naša osećanja, ali i dela. Otvoreno ćemo razgovarati o svojim osećanjima sa ljudima sa kojima vidimo sebe u budućnosti.

(Telegraf.rs/yourtango.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kleopatra

    10. avgust 2018 | 07:19

    Za ljubav se mora iskreno otvoriti. Ko igra igrice bice gubitnik

  • Dragica

    10. avgust 2018 | 08:32

    Toliko je lepo napisano da ljudima budi nadui veru u bolje sutra !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA