≫ 

Prišao joj je fotograf i tražio da je slika jer je lepo obučena - a ono što je usledilo kad je objavio fotke, nije mogla da zamisli ni u najluđim snovima (FOTO)

Zbog par slika sa studentske žurke objavljenih na internetu njen život se iz korena promenio

  • 7

Anok Jai ima devetnaest godina i njene slike izazvale su pravu lavinu komentara na društvenim mrežama zbog čega je mladu lepoticu kontaktiralo nekoliko modnih agencija u želji da je zaposle kao njihovo novo lice.

Najlepša princeza na svetu i jedna od najmoćnijih žena: Prkosi strogim pravilima države, pretili su joj kaznama, ali pobedila je sve (FOTO)

ISPOVESTI MUŠKARACA: Evo kako STVARNO izgleda kada se zabavljaš sa ženom koja je 100 puta lepša od tebe

Istetovirana crnka Mirela je upravo ušla u zatvor i postala najseksi robijašica. A tek da joj vidite pištolj (FOTO)

Za sada su joj se javile tri podne agencije, i Anok je blizu ostvarenja svojih snova o karijeri modela.

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

Fotograf na žurci je rekao devojci da želi da slika ljude koji su lepo obučeni i zanimljivi i da postoji mogućnost da slike postanu viralne. Ne razmišljajući o tome šta sve može da se desi, ona je pozirala na par fotografija koje su privukle veliku pažnju na društvenim mrežama.

-Moj telefon je ubrzo nakon objavljivanja slika počeo da zvoni. U početku sam mislila da se neko šali sa mnom, izjavila je ona.

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

Njeni novi pratioci počeli su da taguju modne agencije u njenim objavama i mole ih da joj daju posao. Izgleda da je ova inicijativa upalila.

Ova mlada studentkinja koja se 2000. godine doselila u Mančester iz Egipta, je uvek bila zainteresovana za modu i umetnost, a modeling je za nju bio san. Ona studira biohemiju, ali sada razmišlja o karijeri modela.

A post shared by Anok (änôk yī) (@anokyai) on

-To je bio oduvek san koji sam želela da ostvarim, ali nisam bila sigurna da će se to desiti. Isprva sam preispitivala šta to drugi vide što meni promiče. Iskreno, mislim da neki ljudi ne mogu da prepoznaju lepotu kod sebe jer je viđaju svakog dana, rekla je ona.

Daljinac

(Telegraf.rs/unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA