POPOVIĆ: Daj bože da je Severina našla dečka, svima će nam biti bolje! (FOTO)

- Ona ne razume šta znači zajedničko starateljstvo i misli da je samo ona odgovorna za sve odluke u vezi sa detetom - rekao je razočarani biznismen nakon što mu pevačica nije dozvolila da sina za vikend odvede u Srbiju

  • 19

Uzalud se Milan Popović juče nadao da će sina Aleksandra iz Zagreba odvesti na vikend u Srbiju jer mu bivša devojka Severina to nije dozvolila, a srpski biznismen nije krio svoje ogorčenje i kaže da pevačica grubo krši prava deteta budući da je sud odlučio da njemu i Vučkovićevoj dodeli zajedničko starateljstvo!

- Severina ne razume šta znači zajedničko starateljstvo. Zloupotrebljava to što Aleksandar živi kod nje i misli da je samo ona odgovorna za sve odluke u vezi sa detetom. Ovo je najgrublje kršenje dečijih prava - izjavio je razočarani Popović koji se nadao da će u četvrtak nakon sedam meseci sina odvesti u Beograd i Vršac jer mu je to sud dozvolio.

- Baka Radojka nije videla unuka od jula prošle godine. Svi ga ovde željno iščekuju - rekao je Milan kojeg je najviše iznerviralo to što će Severina ovog vikenda biti u Beogradu i brine ga ko će za to vreme voditi računa o Aleksandru.

Poznati biznismen je dodao da će se Seve i on uskoro ponovo videti na sudu, ovoga puta u imovinskoj parnici. Prema nezvaničnim informacijama, pevačica će tražiti da joj pripadne polovina imovine koju je Milan stekao tokom njihove veze.

- Mi nikad nismo živeli u zajedničkom domaćinstvu nego smo bili u ljubavnoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svako je živeo u svom domu, u svom gradu - objašnjava Popović koji je priče o navodnoj vezi Severine i hrvatskog biznismena Luke Rajića, ovako prokomentarisao:

- Daj bože da je nekoga našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje!

(Telegraf.rs/ izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan2

    29. mart 2014 | 12:03

    А ви Београђани трчите да је пољубите у д... Увек сте волели више туђе него своје.

  • Правдa

    29. mart 2014 | 12:50

    Pa hteo si sa olosem decu da pravis...sam pao sam se ubio

  • Fhfjb

    29. mart 2014 | 11:27

    Jadno dete .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA