PROKLETSVO RIJALITI PAROVA: Evo ko je raskinuo čim su se ugasile kamere! (FOTO) (VIDEO)

Sve ljubavi, od Anabele i Mladena, Marijane i Nemeša, pa sve do Stanije, Filipa, Baneta i Kaće, završile su se neslavno. Sve osim jedne - Borisa i Katarine

  • 12

Od kada su rijaliti programi zauzeli primat na komercijalnim televizijama i u domovima mnogih građana, s njima su došle i mnogobrojne veze poznatih, koje su, u službi marketinga ili ne, započete upravo u šou-programima.

Sve ljubavi, od Anabele i Mladena, preko Marijane i Nemeša, pa do Stanije, Filipa, Baneta i Kaće, završile su se neslavno. Sve osim jedne - Borisa i Katarine.

Prva značajnija veza o kojoj se naširoko brujalo bila je ljubav Ene i Marka. Par se smuvao u prvoj sezoni "Velikog brata", a vezu su nastavili i kasnije. Jedno vreme su zajedno vodili "Zvezde Granda", a Marko je priznao da su u rijalitiju imali seks pred milionskim auditorijumom, iako je Ena to negirala. Raskinuli su 2007.

Sledeći par su Anabela i Mladen. Upoznali su se i zaljubili jedno u drugo u četvrtoj VIP sezoni rijalitija "Veliki brat", a pevačica nije ni slutila da će je osvojiti devet godina mlađi maneken, koji u svom CV-ju ima više recki s poznatim cicama, nego revija koje je uradio.

Smuvali su se u februaru 2010, a raskinuli godinu dana kasnije, jer, navodno, njihova veza nije imala budućnost. U beogradskim klubovima se spekulisalo da je pevačica šutnula manekena, jer je shvatila da je iskorišćava.

Srpsko-hrvatski par Marijana i Nemeš vodili su ljubav 2011, a par se smuvao dok je Marijana bila u braku. Supruga je prevarila pred milionskim auditorijumom, a s Nemešom je bila u srećnoj vezi sve do ove godine, kad je priznala da raskinuli, ali da će pauza trajati kratko.

O njihovom seksu brujalo se naširoko, budući da su prvi par koji je naočigled prisutnih, ali i publike kraj malih ekrana, ljuljao krevet, i to nekoliko puta dnevno.

Još jedan par koji je skoro pa stabilno odolevao svim preprekama, sve do ove godine, Kaća i Bane, upoznali su se na "Farmi 3", u septembru 2010.

Iako je plavušan važio za švalerčinu koja svako veče menja devojku, smerna Kaća je ipak pala na njegov šarm i pustila ga u svoje srce.

Strasti na imanju su kontrolisali, ali su se ljubavi prepustili nakon izlaska, i sve do kraja marta ove godine uživali su u vezi. Kaća je potom objavila da su se definitivno razišli.

Osim njihove, propalo je još nekoliko veza iz rijalitija. U pretposlednjoj farmerskoj sezoni imali smo dve veze. Najpopularnija srpska starleta Stanija osvojila je manekena Filipa Panajotovića. Ili je on osvojio nju. Bilo kako bilo, veza nije izdržala brojne prepreke.

Golupčići su se zaljubili u martu 2013. a Stanija, iako osporavana od ostalih učesnika, borila se kao lav sve do samog kraja. Filip je verno pratio, a par je izdržao da pred kamerama ne upražnjava seks.

Prva noć nakon izlaska bila im je eksplozivna, bar je tako Stanija izvestila sedmu silu.

Nekoliko puta su raskidali van imanja, a veza je definitivno pukla, navodno zbog Filipove prevelike ljubomore i posesivnosti.

Pukao je i brak Danijela i Jovane, a razlaz je izazvao ogroman skandal u javnosti, budući da je Jovana optužila supruga da je gej, da je tukao, davio i terao da jedu sendviče?!

Nije im pomogla ni ogromna količina seksa na imanju.

Najnovija Farma iznedrila je tri para, od kojih su, gle čuda, dva ostala u vezi sve do danas. Edin i Jelena, Boris i Katarna i Jelena i Čupo smuvali su se pred kamerama. Čupo je zaprosio rediteljku, koja je u finalu dobila dve nagrade, prsten i prvo mesto (50.000 evra).

Bivši odbojkaš i plavokosa pevačica su nekoliko puta raskidali i ponovo se mirili, ali su zato Katarina Grujić i Boris Stamenković ostali u vezi do danas. 

Šta vi mislite, da li su veze započete u rijalitijima samo marketinški trik ili se učesnici, upravo zato što su u zatvorenom prostor, lakše zaljube? Konačno, zašto sve veze po momentu gašenja kamera uvenu?

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    6. april 2014 | 20:52

    Kada su Edin i Jelena raskinuli, osim ako nisu juce, posto sam ih video, ne znam

  • Radasin od Babusnicu

    6. april 2014 | 20:09

    Verovatno zato sto svi foliraju, potpubo prazne, nebitne i splacinske licnosti. I ovi koji su preostali ce da uskoro raskinu. Takozvane pevacice, glumice i lepotice su ustvari osobe od 100 evra za noc.

  • biba

    6. april 2014 | 21:25

    a Nikola Rokvic i Bojana,oni su jos uvek zajedno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA