DANIEL KAJMAKOSKI: Toše je pokazao da je sve moguće (VIDEO)

"Jedna od meni najomiljenijih Tošetovih pesama je "Još i danas zamiriše trešnja"¸ jer sam ja zapravo uz tu pesmu preboleo to što je Toše otišao od nas", rekao je pobednik nedavnog završenog "X Factora"

  • 7

Otkako je ušao u istoriju kao prvi pobednik regionalnog "X Factora", Daniel Kajmakoski je postao prava medijska zvezda.

Trenutno najpopularniji Makedonac u Srbiji (a i šire) je u emisiji "Mojih 50" "Naxi" radija pričao o svojim omiljenim domaćim pop i rok pesmama, onima koje su obeležile njegov život, učešće u šou koji mu je "okrenuo svet naglavačke“ ali se i priseća lepih trenutaka i važnih ljudi koji su ostavili traga.

Jedan od njih je, naravno, i Toše Proeski.

- Jedna od meni najomiljenijih Tošetovih pesama je "Još i danas zamiriše trešnja"¸ jer sam ja zapravo uz tu pesmu preboleo to što je Toše otišao od nas. Ovu pesmu sam imao na telefonu i uvek sam je slušao na repeat kada mi je bilo teško. U njoj je sadržano sve: ima i balkanske elemente, i celu njegovu dušu i ljubav, sve što nam je on ostavio, sve čemu nas je naučio i pokazao nam da je sve moguće- i u tako maloj zemlji kao što je Makedonija i u regionu kao što je Balkan – rekao je Daniel gostujući u "Mojih 50" na "Naxi "radija.

Priču Daniela Kajmakoskog možete da slušate ove nedelje, sve do petka, od 18 do 19h, (repriza nedeljom od 15h) u emisiji „Mojih 50“ na Naxi radiju.

Kako je Daniel dočekan u Skoplju nakon pobede u "X Factoru", pogledajte OVDE.

Poslušajte kako je Daniel Kajmakoski otpevao hit "Hardest Thing" Tošeta Proeskog u finalu "X Factora":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DE

    3. april 2014 | 00:02

    Lepo je sto odrzava uspomenu na Toseta.. Pohvale!

  • Eli

    3. april 2014 | 14:42

    "Jos i danas zamirise tresnja",jedna od prelepe balade,iz Tosetovog albuma "Igra bez granica".

  • Nina

    3. april 2014 | 14:23

    "Jos i danas zamirise tresnja ", ili na makedonskom"Cresa",je pesma od Tosetovog zadnji album"Igri bez granici".Ocigledno neko nezna Tosetove pesme,koe u prevodu od Makedonskom ,na Srpskom ponekad imaju drugi naziv.Tako na pr."Gromovi na dusa",na srpski "Jedina."Daniele i meni je "Tresnja",omilena Tosetova,i sadrzina se odnosi bas na neke ljude koe ovde komentiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA