SKOPLJE U TRANSU: Ovako su Makedonci dočekali Daniela Kajmakoskog (FOTO) (VIDEO)

Pobednik "X Factora" vratio se u rodnu Makedoniju, gde ga je na aerodromu "Aleksandar Makedonski" sačekala armija vernih fanova

  • 10

KAKAV DOČEK! Nakon trijumfa u takmičenju "X Factor" i nekoliko dana boravka u Srbiji, Daniel Kajmakoski se vratio u rodnu Makedoniju.

Kako prenosi Telegraf.mk, talentovanog pevača dočekalo veliki broj fanova na skopskom aerodromu "Aleksandar Veliki" koji su bili više nego oduševljeni što ponovo vide svog idola.

Gužva je bila ogromna, a obožavatelji, kao i sam Daniel, nisu mogli da sakriju suze radonsice.

Kajmakoski i takođe bio je u euforičnom stanju, zagrlio je svoje verne fanove, i zahvalio im na njihovoj podršci koji su mu pružali tokom "X Factora".

Iako je u Danielovu čast napravljena bina na kojoj je trebalo da peva i da daje izjave novinarima, ona je nenamerno srušena od strane stotine fanova koji su želeli da se fotografišu sa njim.

Bez obzira na sve, Kajmakoski je izveo sa fanovima zajedno izveo sada već čuvenu numeru "Red", koju su mogli da čujemo na audiciji ali i u superfinalu "X Factora".

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na video materijalu ispod:

(Telegraf.rs/izvor: Telegraf.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    30. mart 2014 | 15:13

    Kraljina!!!! Samo napred, jedva cekamo album! :)

  • Ana

    30. mart 2014 | 14:46

    Redno je bilo nakon toliko meseci da se on na kratko vidi sa svoim roditelja,koi iz Beograda su se vratili u Mk.kao sta su to radili i ostali takmicari.Daniel bice tu nedelju dana,a onda kako je i sam izjavio"Vracam se u Beograd" ,gde me ceka sad pravi posao.Daniele zelim ti puno srece u daljem radu Balkan je sa tobom poz!

  • Fhfjb

    30. mart 2014 | 15:01

    Divnooo ♥♥♥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA