STANIJA: Tužiću Lukasa, da li je bio drogiran kad je izjavio da sam prostitutka?!

- Nisam se našla prozvanom, ali evo pronašla sam novo zanimanje - živim od tužbi. Samo oni neka blate moje ime i kaljaju moj obraz, vidimo se na sudu - odgovorila je Dobrojevićeva poznatom pevaču

  • 14

Stanija Dobrojević prokomentarisala je izjavu Ace Lukasa, koji je istakao je da ona i Soraja Vučelić ne zavređuju nijedno slovo u medijima kao i da je "čuo da se njih dve bave prostitucijom".

- Nijedno jutro ne može da da mi prođe bez Stanije, Soraje i ostalih gluposti. One ne zavređuju nijedno slovo. Šta su one napravile osim što sam čuo da se je*u za pare - rekao je između ostalog folker.

Bivša učesnica rijalitija "Farma" je za Telegraf izjavila da zvog ovoga namerava da tuži poznatog pevača.

- Jel Lukas bio drogiran kada je dao tu izjavu? Nisam se našla prozvanom, ali evo pronašla sam novo zanimanje - živim od tužbi. Samo oni neka blate moje ime i kaljaju moj obraz, vidimo se na sudu. Tužiću ga - rekla je Stanija za naš portal.

Dobrojevićeva je dodala da se razočarala u Lukasa, budući da ga obožava kao pevača.

- Ranije sam često išla na Acine nastupe. Obožavam ga kao pevača, i ne mogu da verujem da je on tako nešto izjavio. Razočarala sam se u njega - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA