Ljudi žele Cecu u Novom Sadu, Tvrđava će biti premala za sve fanove! (FOTO)

- Oni kojima se ne sviđa Ceca ne moraju da dođu na koncert. Mi smo radili brojna marketinška istraživanja, i tu je bez premca ona na vrhu liste - kažu organizatori "Tamburica festa"

  • 13

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović defintivno će pevati na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu 28.juna, a organizatori "Tamburica festa" su poručili da je folk zvezda magnet za publiku kao i da oni kojima se Ceca ne sviđa ne moraju da dođu na njen koncert!

- Oni kojima se ne sviđa Ceca ne moraju da dođu na Tvrđavu. Ne stoje zamerke da ne čuvamo tamburaški duh festivala, jer od ukupno pet programa samo je Cecin koncert netamburaški. Smatram da će Tvrđava biti mala da primi sve one ljude koji žele da je čuju. Mi smo radili brojna marketinška istraživanja, i tu je bez premca Ceca na vrhu liste - kaže Jovan Joca Adamov, umetnički direktor festivala, a Jovan Pejčić, predsednik Organizacionog odbora "Tamburica festa", dodaje da će nastup Ražnatovićeve sigurno biti veoma zanimljiv.

- Smatramo da će i Cecin koncert biti magnet za publiku, kao što je prošle godine to bio nastup Halida Bešlića. Ražnatovićeva će prvi put otpevati i neke svoje hitove uz tamburaše, što će biti veoma zanimljivo - priča Pejčić.

Da podsetimo, nakon što je na internetu pokrenuta peticija protiv njenog koncerta na Tvrđavi, Ceca je protiv autora peticije podnela krivičnu prijavu zbog uvreda i kleveta.

(Telegraf.rs/Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milana

    20. jun 2014 | 13:40

    Jedva cekam koncert. Ceca kraljica!!! Ko je ne voli nece ni da dodje, neka svako ide gde mu se svidja i to je to

  • Brankica

    22. jun 2014 | 08:20

    CECO BILI SMO NA UŠĆU NA VIDOV DAN!!! DOZIVELI EMOCIJE KAKVE NAM SAMO TI MOŽEŠ PRUŽITI!!! S P E N S NOVI SAD NEZABORAVAN PROVOD!!! HVALA TI ŠTO DOLAZIŠ NA PETROVARADINSKU TVRĐAVU I S TIM DOKAZUJEŠ KOLIKO VOLIŠ SVOJE FANOVE U NOVOM SADU♥♥♥ VOLE TE TVOJI NAJVATRENIJI FANOVI IZ FANPITA. UVEK UZ TEBE MILICA I BRANKICA PRICA!!!♥♥♥

  • Noktilucent

    20. jun 2014 | 13:25

    sta ce nam ona na tamburica festu?! uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA