Zbog ove seksi loto devojke "odlepila" je cela Makedonija (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka i manekenka Marjana Stanojkovska svojim oblinama i zanosnom linijom fascinirala je brojne pripadnike jačeg pola, a Amerikanci su je izabrali za jednu od najlepših makedonskih žena

  • 9

Jedna od najlepših i najatraktivnijih žena Makedonije jeste i Marjana Stanojkovska. Ova lepotica dolazi nam i Skoplja, ima 29 godina, a za sebe kaže da je pozitivna kao osoba, komunikativna, ambiciozna i romantična.

2001. godine izabrana je za prvu pratilju na izboru za "Mis Makedonije". Tri godine kasnije, na internacionalnom takmičenju za Mis turizma u Maleziji, osvojila je nagradu za najbolje telo ove manifestacije.

2005. godine, Marjana je pobedila na takmičenju "Miss Bikini Of The Universe". Ubrzo dobija i angažman na televiziji, a počela je da radi kao voditeljka i to u emisiji "Loto". Svojevremeno, Marjana je rekla da obožava muziku i da je motiviše. Ona takođe voli da pleše.

- Volim da igram, osećam se sjajno na sceni - rekla je ova prelepa devojka.

Kao što naveli, važi za jednu od najatraktivnijih Makedonki, a Amerikanci su je uvrstili u svom izboru za jednu od najlepših žena iz ove balkanske države.

Inače, Marjana je nedavno odmarala na grčkom ostvru Santorini, a provokativne fotografije sa njenog letovanja možete pogledati na portalu Telegraf.mk.

Pogledajte kako Marjana pozira kao manekenka:

Marjana kao loto-devojka:

(Telegraf.rs/izvor: Telegraf.mk)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA