EKSKLUZIVNO: Kako su košarkaši slavili sa Milicom Pavlović, ko je najviše pio, a ko ludovao! (FOTO)

Nemanja Bjelica je na splav došao sa suprugom, a ostali saigrači su uživali u društvu nepoznatih, ali vrlo atraktivnih devojaka, koje su svaki čas obletale oko njih

  • 8

Nakon što su bogovski osvojili srebrnu medalju na Svetskom prventsvu, oduševili Srbe na dočeku, košarkaši reprezentativci su do jutra slavili na prestoničkom splavu "Lasta".

Društvo su im pravile brojne lepotice, a Milica Pavlović, Darko Lazić, Petar Mitić i Jelena Kostov bili su zaduženi za muzički deo.

Među prvima je stigao Miloš Teodosić, koji se odmah latio alkohola i nazdravljao do kasno u noć. U nekom momentu se toliko napio, da je jedva stajao na nogama.

Sa slavlja je izostao jedino selektor Saša Đorđević...

Kako javlja Telegrafov izvor sa lica mesta, najveseliji su bili Raduljica i Štimac, koji su svaki čast uzimali mikrofon pevačicama.

Na početku večeri, muziku je puštao di-džej, da bi se oko dva časa ujutru mikrofona latile "Zvezde Granda".

Milica Pavlović je pevala i vrckala sve vreme, te je najviše i čašćavana.

Nemanja Bjelica je na splav došao sa suprugom, a ostali saigrači su uživali u društvu nepoznatih, ali vrlo atraktivnih devojaka, koje su svaki čas obletale oko njih.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA