DEPARDJE: Bio sam muška kurva s 10 godina, majka je pokušala da me ubije! (FOTO)

- Od malih nogu sam znao da privlačim homoseksualce, i kako da ih zadovoljim, I kada su mi prilazili i predlagali seks, ja sam od njih zauzvrat tražio novac - rekao je Žerar Depardje

  • 7

U svojoj autobiografiji francuski glumac Žerar Depardje je izneo nekoliko šokantnih pojedinosti iz svog života. Između ostalog on je otkrio da je sa samo 10 godina počeo da radi kao muška prostitutka, da je krao kola i nakit iz grobova, i na kraju završio u zatvoru!

Depardje, koji je rođen u siromašnoj porodici svoju ispovest počinje rečima da mu je njegova majka kada je bio mali, često govorila da je, dok je bila trudna sa njim, zabadala igle za šivenje u svoj stomak, kako bi abortirala! Čuveni glumac kaže da je na ulici završio već sa 10 godina, ali da su svi zbog njegovog izgleda, mislili da mu je 15 godina.

- Od malih nogu sam znao da privlačim homoseksualce, i kako da ih zadovoljim, I kada su mi prilazili i predlagali seks, ja sam od njih zauzvrat tražio novac - napisao je Žerar u knjizi "Ovako se sve dogodilo" i dodao da je često znao da, sa još nekim prijateljima iskopava sveže grobove i da od pokojnika krade nakit i cipele!

U 16. godini je proveo tri nedelje u zatvoru zbog krađe kola, ali to ga nije smirilio. Iz rodnog Šaterua se preselio u Pariz gde je nastavio da radi kao muška kurva, a usput je džepario ljude, ili je, kako kaže, koristio svoju snagu i prebijao koga je stigao i uzimao im novac.

Takođe, odlično je "iskoristio" i studentske proteste iz 1968. i džepario je demonstrante i krao im novac i satove.

Ko zna kako bi se sve završilo da Depardjea nije primetio upravnik jednog gej pozorišta u Parizu koji mu je platio studije glume.

(Telegraf.rs/Daily Mail)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA