PITAMO VAS: Koja je najlepša mlada srpska glumica? (FOTO) (VIDEO)

Kalina Kovačević, Sofija Rajović, Mirka Vasiljević, Katarina Radivojević, Marija Karan, Brankica Sebastijanović jesu samo neka od imena sa naše Top 10 liste!

Kako smo juče već zaključili da su Srbi najlepši narod, kako muškarci, tako i žene, ne bi bilo fer da ne posvetimo pažnje "lešem polu". Vekovima je poznato da Srpkinje pale i žare gde god se pojave, a naše glumice spadaju među najlepše na svetu. Mogu da stanu na crtu Anđelini Džoli, Moniki Beluči, Megan Foks, Selmi Hajek, Dženifer Lorens, Sofiji Vergari...

Za vas smo izdvojili 10 glumica mlađe generacije. Odmah na početku da skrenemo pažnju, fokusirali smo se na lepotice do 35 godina. Iskusnijim i zrelijim damama ćemo pažnju posvetiti u nekom sledećem tekstu.

Hvala bogu, postoji velika konkurencija, te smo morali da ih podelimo u grupe :-) Pa da počnemo...

Sloboda Mićalović (33), glumica je koja zahvaljujući svojoj harizmi i senzualnošću već godinama ne silazi sa ovakvih lista.

Udata je za kolegu Vojina Ćetkovića, sa kojim ima dve ćerkice.

Katarina Radivojević (35) je prirodna lepotica, koja bez trunke šminke izgleda glamurozno 24 časa! O njenoj lepoti pričali su mnogi, a takođe su mnogi pokušali i da je osvoje.

O svojim vezama nikada javno nije govorila.

Mirka Vasiljević (24) je od svog pojavljivanja u "Anđelima" doprinela da se o njoj naširoko piše i priča. Od slatkog devojčurka postala je opasna zavodnica.

U braku je sa fudbalerom Vujadinom Savićem i čekaju treće dete.

Marija Karan (32) je još jedna lepotica kojoj je dugo bio problem da nađe odgovarajućeg dečka, budući da je visoka 181 centimetar.

Njen zaštitni znak je duga kosa, pa je nedavno snimila reklamu za jedan šampon.

Ove godine se udala za američkog producenta i agenta Toma Kruza.

Možda vam nije toliko poznato ime Brankica Sebastijanović, koliko ćete ga povezati sa njenom nenadmašnom lepotom.

Poznata kao jedna od najskromnijih i najlepših glumica mlađe generacije, proslavila se ulogom u seriji "Sinđelići", a ove godine je odlučeno da ona bude Zona Zamfirova u drugom delu poznatog ostvarenja.

Do nedavno je bila u vezi sa kolegom Milošem Bikovićem.

Ninu Janković (26) ste upoznali u filmu "Montevideo", nakon čega su počele da pljušte poslovne ponude.

Ove godine se udala za dugogodišnjeg partnera Mateju Dičića.

Jedna od naših najlepših glumica i voditeljki Sofija Rajović (27) u žižu interesovanja je dospela nakon porno-fotki koje su procurele u javnost.

I bez njih smo sigurni da bi bila na ovoj listi, budući da svojim izgledom očara bukvalno svakoga ko joj priđe, bilo muško ili žensko.

Jelenu Gavrilović (31) znate kao devojku "Može" iz jedne reklame. Glumila je u "Srpskom filmu", a nedavno je postala deo ekipe jednog šou-programa.

Šokirala je fanove izjavom da joj je dugo trebalo da shvati da je lepa, budući da je imala mnogo kompleksa.

Draganu Dabić (27) znate iz serije "Vojna akademija", kao popularnu Šašvari.

Ova plavušica vam se brzo uvukla pod kožu i osvojila vaše simpatije.

Da li je potrebno opisivati ćerku velike glumice Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića, Kalinu Kovačević?

Iiii, vraćamo se na pitanje s početka teksta - koja mlada srpska glumica vam je najlepša? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA