SREĆAN ROĐENDAN, GAGA: Spotovi koji su obeležili njenu karijeru (TOP 5, VIDEO)

Čuvena pevačica danas puni 26 godina, a Telegraf vam predstavlja spotove koji su obeležili njenu karijeru i njen vizuelni imidž

  • 0

Lejdi Gaga danas slavi svoj 26. rođendan. Za vrlo kratko vreme ova pevačica je dostigla planetarni uspeh. Od tog momenta prošlo je skoro četiri godine.

Razvoj njenog vizuelnog identiteta koji je, čini nam se mnogo važniji od same muzike, može se ispratiti kroz video klipove. Mi smo izabrali neke od najzanimljivijih trenutaka u njenoj karijeri.

Spot za pesmu "Pokerface", koja je Lejdi Gagu definitivno lansirala među najveće svetske pevačke zvezde, predstavio je pevačicu u sedam odevnih kombinacija i nagovestio njenu buduću modnu ekstravaganciju.

Za duet "Telephone" Gaga i Bijonse su snimile živopisni spot u trajanju od gotovo deset  minuta, čija se radnja većim delom odvija u zatvoru.

U spotu za pesmu "Judas", čiji je izlazak tempiran za Uskrs, Gaga se poigrala religioznom tematikom. Apostoli su loši momci - motoristi, a ona ljubaviše sa latino Isusom i zlim Judom.

Na snimanju spota za pesmu "You and I" Gaga je upoznala svog sadašnjeg dečka, glumca Tejlora Kinija, pa su tako na klipu uhvaćene njihove prve nežnosti.

Poslednji u nizu Gaginih dugometražnih spotova "Marry the Night" prikazao je dosad njenu najmračniju stranu, a ona je izjavila da je u njemu reč o trenutku kad ju je odbila jedna velika izdavačka kuća.

(N. I. / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA