Evo zašto se Čarli Šin nije pojavio u finalnoj epizodi "Dva i po muškarca" (VIDEO)

Izostanak problematičnog glumca u poslednjoj epizodi objasnio je producent serije Čak Lori. Pročitajte šta je izjavio tim povodm

  • 8

Dugoočekivana poslednja epizoda serije "Dva i po muškarca" konačno je prikazana. Iako se spekulisalo da će se u njoj pojaviti Čarli Šin, do toga nije došlo.

Prikazana poslednja epizoda serije "Dva i po muškarca" (VIDEO)

Čarli Šin želi da se vrati u seriju "Dva i po muškarca" (VIDEO)

Sve je objasnio Čak Lori, producent serije "Dva i po muškarca".

- Znam da su mnogi od vas razočarani što niste videli Čarlija u finalnoj epizodi. Njemu je ponuđena uloga. Naša ideja bila je da se on pojavi u poslednjoj sceni ispred vrata, da pozvoni, da se potom okrene i pogleda u kameru, i da održi tiradu o zloupotrebi narkotika. Čarli bi onda objasnio kako je droga opasna za prosečne ljude, kao i da je on daleko od prosečne osobe, da je nindža ratnik sa Marsa, da je nepobediv. I onda bi pao klavir na njega. Mi smo mislili da je to smešno, ali on nije  - rekao je Lori, i nastavio:

Dva i po muškarca Foto: Promo

- Umesto toga, on je od nas želeo da napišemo scenario za scenu koja bi najavila njegov povratak na televiziju, i to u komičnoj seriji pod imenom "The Harpers", u kojoj bi igrali Čarli Šin i Džon Krajer. Mi smo mislili da je i to smešno - zaključio je producent.

Poslednju epizodu serije "Dva i po muškarca" pogledalo je oko 10 miliona ljudi. Pogledajte kako je izgledala poslednja scena.

(Telegraf.rs/izvor: "Huffington post")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nistavilo

    21. februar 2015 | 01:27

    Ta ideja koju su ponudili Carliju je glupa, kao i kraj koji su odradili...

  • GV

    21. februar 2015 | 01:31

    Uzasno su zavrsili seriju, cim je Carli otisao serija je izgubila gledanost i jednostvano nije vise kao ranije dok je on bio tu smesno, stvarno steta od onakve serije na pocetku ovo sad na kraju...

  • IN

    21. februar 2015 | 09:24

    Bez njega ta serija je totalni promasaj, gledala sam par epizoda i odustala. Klinac vise nije beba te se ne moze ni serija zvati dva ipo muskarca, logicno. Mozete pricati sta god Čarli je faca i ideja o novoj seriji je prava stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA