Aleks Grdić: Hoću seks na "Marakani" (FOTO)

Volela bih da vodim ljubav na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione... Priča o mojoj kokainskoj aferi je glupost, kaže atraktivna učesnica Survajvera

  • 2

Bivša hrvatska misica Aleks Grdić pokazala se kao jedna od najintrigantnijih učesnica "VIP Survajvera". U otvorenom intervjuu za Press atraktivna manekenka je otkrila da joj se od saplemenika iz ekstremnog rijalitija najviše dopao srpski političar Marko Karadžić i da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.

- Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na "Marakani"!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u "Survajveru" da ti se ukazala prilika za to?

- Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga... Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve.

 

Iako si se u javnosti obnaživala, u "Survajveru" nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

- Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za "Plejboj". Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja.

Ko je najseksepilniji učesnik "Survajvera"?

- Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški.

 

U Hrvatskoj si poznata po brojnim skandalima: kokainskoj aferi, po tome da je tvoj bivši dečko osuđen na zatvorsku kaznu zbog pokušaja ubistva tvojih roditelja... Šta je od toga istina?

- Svaka devojka makar jednom u životu naleti na budalu. Tako sam ja naletela na svoju. On je izašao iz zatvora, oženio se, ima dete i više nismo u kontaktu. A kad je reč o kokainskoj aferi, moram da napomenem da je to glupost.

Zbog čega se onda uz tvoje ime vezuju takvi skandali?

- Ljudi u Hrvatskoj su "bečka škola", za razliku od vas iz Srbije koji ste otkačeni i veseli. Smetalo im je što sam prva misica koja se gola slikala za "Plejboj". Time sam podigla pravu malu revoluciju u Hrvatskoj i postala meta skandala.

 

Kako bi sebe opisala nekome ko te ne poznaje?

- Atipična sam manekenka - obožavam snimanja i revije, ali posle toga neću sesti sa koleginicama i pričati o skupim haljinama i torbicama, već ću radije sa drugovima popuniti kladioničarski listić.

Dosta se pisalo o svađama devojaka u "Survajveru". Kako gledaš na to?

- Iz ove perspektive to mi je smešno. Ali do toga je očigledno moralo da dođe da bi smo kasnije postale složne. Svi pričaju da se devojke stalno svađaju, ali da su momci složni. Međutim, videćete da se ni oni baš nisu "mirisali".

(A. V. / Press)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    22. maj 2012 | 12:32

    "Da li bi vodila ljubav pred kamerama u “Survajveru” da ti se ukazala prilika za to? - Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila." zrela si ti za pod voz

  • AstroDream

    3. april 2012 | 14:42

    I ja isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA