MAJKE UČESNICA LJUTE ZBOG ZABRANE "PAROVA": Kome smeta golotinja, nek' promeni kanal! (FOTO)

- Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano - kaže Svetlana Golubović, majka Jelene Golubović

  • 43

Dok traje zabrana prikazivanja "Parova" svi se pitaju šta se dešava u ovom rijalitiju, a u međuvremenu su se oglasile i majke Ružice Veljković, Mace Diskrecije i Jelene Golubović, koje smatraju da je odluka o ukidanju ovog programa - glupa!

NAPUSTI SAHRANU: Zmaj od Šipova je uz ovakav govor ispratio oca! (VIDEO)

- To što Maca pokazuje grudi, a Zmaj od Šipova se skidao go, to je njihova sramota i njih treba izbaciti. Uostalom, kome smeta blud i nemoral, može da promeni kanal, svako ima pravo da gleda šta hoće i niko nije primoran da gleda "Parove". Glupa je odluka o ukidanju - rekla je Ružicina majka Tijana Veljković, a sa njom se slaže i Svetlana Golubović, mama Jelene Golubović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ima mnogo nemoralnih stvari na drugim televizijama. Kome smeta, neka promeni kanal. Ja ne vidim tamo ništa loše i ništa ne prikazuju što već nije prikazano. To je rijaliti šou - ispričala je Svetlana Golubović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Takođe, i Enesa Hodžić, čija ćerka Maca Diskrecija prednjači po golotinji u "Parovima", smatra da njeno dete ali i ostali ukućani ne rade ništa loše.

- Ne treba da se ukinu, nema tu ničeg strašnog što oni rade. Ljudi su tamo iskreni i tako se i prikazuju - zaključila je Macina majka.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kasapin

    4. april 2015 | 16:55

    Te majke su za psihijatriju ali i cerke isto.

  • """"""

    4. april 2015 | 17:42

    Kakve majke,takve i ćerke. Šta očekivati?! Dika i ponos roditelja! Bože sačuvaj,kud ode ovaj svet? Ljube ih majke. Sve to potiče od kuće. Fuj.

  • ©

    4. april 2015 | 16:44

    A što se ne jave očevi????? Pa neće se ni javiti..... Ili ih je stid ovakve dece ili očeva ni nema...... Uglavnom se deca bez očeva ovako ponašaju......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA