HUREM U BEOGRADU? Turska glumica tajno snima film o Sulejmanu?

- Mislim da ćemo filmom "Sulejman Veličanstveni" nadmašiti seriju - izjavila je Merjem Uzerli

  • 23

Turska glumica Merjem Uzerli, koja je svetsku slavu stekla kao sultanija Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", već dve nedelje boravi u Beogradu, gde snima film. 

Poznata glumica je, kako navode "Naše novine", odsela je u jednom poznatom hotelu u centru grada, uz insistiranje da njen boravak u srpskoj prestonici bude u strogoj tajnosti.

Merjem, kako se navodi, ne želi pažnju medija, a producenti se trude da joj udovolje, pa vešto skrivaju lokacije na kojima se snima film, kao i lokacije gde se Merjem kreće kad nije na setu.

- Otkad boravi u Beogradu, Merjem je samo jednom izašla na večeru u Skadarliju, maskirana gotovo do neprepoznatljivosti. Za vreme obedovanja gotovo da nije progovorila ni rečsa svojim pratiocem, inače članom ekipe filma - kaže izvor dnevnog lista.

Foto: Facebook/ Meyem Uzerli Foto: Facebook/ Meyem Uzerli

On otkriva da je Merjem ponovo ovukla kostim Hurem, jer je snimanje filma o najvećem osvajaču Osmanlijskog carstva počelo krajem prošle godine.

- Mislim da ćemo filmom "Sulejman Veličanstveni" nadmašiti seriju - izjavila je tada Merjem.

Glumica je, podsetimo, 2013. zbog, kako je rekla, nemogućih uslova napustila sniman je čuvene serije, vređajući pred kamerama producenta Timura Savcija. Merjemk je potom doživela i nervni slom, ali je, očigledno, kasnije izgladila odnose sa producentom.

Svetska premijera filma očekuje se krajem 2015. godine.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    16. maj 2015 | 14:39

    Ne znam zasto ovakvi komentari,prelepa je i harizmaticna,meni super!

  • Sanja

    16. maj 2015 | 12:29

    A sto se krije I veca imena su bila ovde

  • !!

    16. maj 2015 | 10:06

    Uh jaka marka, U Skadarliji do neprepoznatljivosti, svasta, izgleda kao I svaka prosecna devojka, ŠTO bi je pa NEKO posebno primetio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA