KRISTIJAN: Veljku sam ovog puta oprostio, sledeći put ću mu iščupati uši

- Ne mogu ja njega da bijem, ni da ga udarim, to nije pedagoški - rekao je Golubović

  • 81

Kristijan Golubović poručio je sinu Cece Ražnatović Veljku da će mu iščupati uši ako ga bude prozivao. Da podsetimo, ovaj žestoki momak iznervirao se jer ga je naslednik folk pevačice navodno ismevao javno nakon njegove borbe protiv Agima Abdulahua.

KRISTIJAN PRETI CECINOM SINU: Evo šta mu je poručio (FOTO)

- Postoji nekoliko degenerika koji su na Fejsbuku otvorili stranicu "Biseri Kristijana Golubovića" na kojoj vređaju moju ženu, decu i mene. Tamo sam saznao da je Veljko rekao da sam ja u Srbiji predmet ismejavanja. Iz poštovanja prema pokojnom Arkanu, ovog puta sam mu oprostio. Rekao sam samo: oprez! Ali, ako čujem sledeći put da me proziva, izvući ću mu uši. Ne mogu ja njega da bijem, ni da ga udarim, to nije pedagoški, ali malo da ga uhvatim za te klempave uši. On nema pravo da me vređa - rekao je Golubović za "Informer", koji je dodao da ga ne interesuje kako će Ceca reagovati:

Foto: Facebook/ Kristijan Kiki Golubovic Foto: Facebook/ Kristijan Kiki Golubovic

- Ona može samo da napiše i otpeva neku pesmu u kojoj sinu poručuje da ne treba tako da se ponaša prema ljudima koji nešto vrede u životu, da mora da poštuje starije. Ja sam ipak sa njegovim ocem učinio nešto za ovu državu, a i za njih lično. Arkan nikada ne bi dozvolio da me pomene u negativnom konteksto. On je video da ja nisam za ismevanje - naglasio je Kristijan.

Veljko Ražnatović nije se oglašavao povodom ovog slučaja, a Ceca je izjavila sledeće:

- Ne želim da komentarišem, zaista ne znam o čemu se radi. Ipak, ako je to tačno, reč je o otvorenoj pretnji - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gdinRajkovic

    20. maj 2015 | 10:29

    Mali glumi ludilo a krije se iza tatinog imena i mamine suknje.

  • Nista licno

    20. maj 2015 | 08:32

    Xaxaxa rec je o otvorenoj pretnji, idi begaj Cecili, vaspitaj malo decu, a ne da kao kvocka ckaces kad neko dira tvoje pilice.

  • ks

    20. maj 2015 | 08:22

    Tako je Kris,stavi ovog malog maminog sina gde mu je mesto. Nisi ni ti Bog zna šta ali si za njega Čak Noris, Brus Li i Al Kapone skupa!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA