Hurem glumi Srpkinju u svom novom filmu (FOTO)

Glumica Merjem Uzerli već uveliko u našoj zemlji snima film pod radnim naslovom "Rana moje majke", na turskom jeziku

  • 10

Glumica Merjem Uzerli, zvezda turske serije "Sulejman Veličanstveni'', boravi u Srbiji kao deo međunarodne ekipe koja snima film pod radnim naslovom "Rana moje majke", na turskom jeziku, piše Tanjug.

Srpski seljaci hoće Hurem da pregaze traktorom!

Film režira Ozan Ačiktan, reditelj nove generacije turskog filma, a producent je BKM Films, jedna od vodećih producentskih kuća u Turskoj.

Lokacije za snimanje su u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a planirano je da se završi do kraja jula.

Evo ko je oduševio Hurem u Beogradu! (VIDEO)

Kako je najavljeno, Merjem glumi plemenitu i snažnu Srpkinju u emotivnoj drami o bosanskom dečaku, koji istražuje svoje korene i suočava se sa prošlošću deteta iz rata kada pronalazi svog oca, poreklom Srbina.

U glumačkoj podeli su i Belčim Bilgin (glavna glumica u filmu "Tišina'' koji je dobio Zlatnu palmu u Kanu), Ozan Guven i Okan Jalabik (koji su takođe stekli slavu u "Sulejmanu Veličanstvenom'').

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sisi

    2. jun 2015 | 00:52

    Pocevsi od prve informacije da Meryem glumi u filmu o Sulejmanu, zatim da glumi bosanku i sada da glumi srpkinju stvarno neznam koja je infotmacija tacna.Mozda neka cetvrta.

  • Filip

    1. jun 2015 | 23:47

    Bravo za ideju, pre svega treba znati svoje poreklo, jedva cekam da cujem komentare "bosnjaka"... :)

  • realno

    2. jun 2015 | 10:04

    """"Merjem glumi plemenitu i snažnu Srpkinju u emotivnoj drami o bosanskom dečaku, koji istražuje svoje korene i suočava se sa prošlošću deteta iz rata kada pronalazi svog oca, poreklom Srbina."""" **************************** U korenu svakog bosanskog dečaka ili čoveka se nalazi otac,deda,pradeda Srbin,konačno su to i Turci odlučili da priznaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA