Oglasio se i Kristijanov kum i otkrio kakav je Golubovićev odnos prema "lakim ženama"

- Želeo bih da kao njegov kum stanem na stranu Kristijana, i da izjavim da on nikada nije varao svoju ženu - kaže Davor Nedeljković za Telegraf

  • 5

Nakon što se velika prašina podigla posle burne žurke na "Farmi" na kojoj je Jelena Krunić skoro silovala Kristijana, oglasila se i Golubovićeva žena koja mu je zapretila da će se razvesti od njega ako ju je prevario!

ONO ŠTO NISTE VIDELI SINOĆ NA FARMI: Jelena htela seks s Kristijanom, pokušala da ga siluje, obezbeđenje moralo da je obuzdava!

Međutim, Kikijev kum Davor Nedeljković, kaže za Telegraf da u tim pričama nema ni trunke istine i da Golubović nikada ne bi bio neveran svojoj supruzi.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Želeo bih da kao njegov kum stanem na stranu Kristijana, i da izjavim da Kristijan nikada nije varao svoju ženu. Ja sam mu administrator na ličnom profilu kao i na stranicama i uvek je ignorisao lake devojke koje mu se nude zato što poštuje svoju ženu Ivanu i ćerkicu Veru. Farma je jedan šou i jedna igra koja se ne shvata ozbiljno, posle toga sumnjam da ce se ikome javiti i družiti se. Mnogo puta je njegov telefon kod mene kada god krene na neko gostovanje, izložbu, meč i tvrdim da nikada nije obratio pažnju na devojke poput Jelene Krunić oko čega se digla tolika prašina. Jednostavno, opustio se malo i to je to - izjavio je Davor Nedeljković.

Printskrin: Telegraf.rs TV Printskrin: Telegraf.rs TV

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cetnik-Srbin ali iz RS-a

    12. septembar 2015 | 15:36

    prevario je....a sad place

  • Lana

    13. septembar 2015 | 09:22

    Pa i ako je nesto bilo a nije to je riješiti i ne treba dizati tenziju ženi

  • Srbin

    14. septembar 2015 | 01:20

    46 godina,22 u zatvoru,nikad nije prevario ženu,a bio sa više od 3000 žena?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA