BIĆE LUDO: Kristijan, Stanija, Maja, Tijana i Ivan nominovani za izbacivanje sa "Farme"! (FOTO)

Čak petoro farmera će se u ponedeljak boriti za ostanak u rijalitiju televizije "Pink"

  • 2

Ove nedelje su direktno nominovani za izbacivanje Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević i Tijana Đuričić, koji će od večeras spavati u štali. Farmeri su kao četvrtog nominovali Maju Nikolić, a gledaoci Ivana Gavrilovića.

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE: Kristijan i Tijana se mire u romantičnoj atmosferi! (FOTO)

Sluge su prethodne nedelje bili Maja Nikolić i Miloš Radičević, koji su bili u izolaciji, a dodeljivanjem štapića farmeri su izglasali da Maja bude među nominovanima za izbacivanje. Tako će u ponedeljak čak petoro farmera biti u opticaju za napuštanje "Farme".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

HAOS SE NASTAVLJA: Kristijan pljunuo, ispolivao sokom i žestoko izvređao bujnu Tijanu koja je bila mokra do gole kože! (FOTO)

Dok su dodeljivali štapiće, farmeri su obrazložili zašto daju baš tom farmeru štapić, a na kraju je većina bila protiv - Maje.

- Normalno da sam očekivala ovo. Radašin više nije moj drug na "Farmi", jer je promenio mišljenje o meni samo zbog jedne osobe. Ja sam danas prvi put kuvala i nekima je to smetalo, ali drago mi je da sam za ovih 45 dana nešto skuvala - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Svi su protiv tebe! Ne mogu ja da budem dobar s tobom, a onda svi da me pljuju! - vikao je Radašin dok se raspravljao sa Nikolićevom.

- Očekivao sam ovo, jer neki ljudi mene ovde više voli nego nju - rekao je Miloš, koji je ove nedelje pošteđen izbacivanja.

SEKS NA FARMI: Miloš i Sanja u akciji! (18+) (VIDEO)

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Gledaoci su izglasali petog nominovanog za izbacivanje, a onaj ko potencijalno napušta imanje je Ivan Gavrilović.

- Ivane, družićemo se, pričaćemo, ne brini - rekla je Maja, koja se potom preselila u štalu.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

Podsetimo, direktno su nominovani Kristijan, Stanija i Tijana, koji će se u ponedeljak takođe boriti za ostanak u rijalitiju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA