Raspomamljena Stanija napala Maju tučkom za meso, Tamara ih jedva razdvojila! (VIDEO)

Stanija je potpuno izgubila živce, ali, srećom, Tamara je uletela između starlete i Maje i spasila pevačicu

  • 16

Izgleda da učesnici "Farme" više ne mogu da se kontrolišu, i Stanija je tučkom za meso napala Maju, a da nije bilo Tamare, ko zna kako bi se ovaj incident završio.

Stanija se skinula gola, a onda je uleteo Kristijan... (18+) (VIDEO)

Nakon što joj je Maja rekla da bi trebalo da se izvini Gabrijeli, Stanija je potpuno izgubila živce, dohvatila tučak za meso (koji ukućani, iz nekog razloga, zovu čekićem), i nasrnula na Maju.

Srećom, umešala se Tamara koja je pobesneloj starleti pokušala da otme tučak iz ruku, a nekoliko trenutaka kasnije, Dobrojevićeva je Nikolićevoj poručila: "Kada budem izlazila iz rijalitija nabošću te s ovim u glavu". 

Nešto kasnije, Maja je uzvratila Staniji i polila je vodom, i malo je falilo da ponovo izbije tuča...

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maraja

    17. oktobar 2015 | 13:17

    ja ne mogu da verujem da postoji neko ko navija za ovu staniju... sta je sa vasim mozgovima??? jednog dana kada pozelite da imate decu,molim vas zapitajte se da li ste sposobni za to. molim vas ljudi samo malo mucnite glavom,verujem da je ostalo jos malo pameti u istoj

  • Sandra

    17. oktobar 2015 | 14:04

    Staniju ne vole zato sto je pre pre prezgodna a to silikonima ne moze da se napumpa, noge, stuk, stomak, vec gomilom znoja u teretani i pravilnom ishrajom. Ne vole je jer ima i lepe manije, mila je, nezna, ima frzanje dame, a to opet ne moze da se po klubovima i ispod satora ili na svadbama nauci. Drugacija je, i glumila zrtu ili ne, opet je bolja i od Tamare i Maje, a to se ne prasta

  • Tommy

    17. oktobar 2015 | 12:30

    Zasto Staniju kazniti kad ona nije ni zapocela svadju niti udarila Maju.Pritom je Maja nju polila,a Stanija nije htela nju udariti vec je cekic nosila kako ga Maja ne bi sakrila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA