Stanija VS. Aleksandra: Šta je prethodilo tuči (VIDEO)

Stanija grmela: Aleksandra, spavaj s Radovanom, grlite se, jeb..e se, šta god hoćete, samo se skinite meni s grbače!

  • 1

Na Ostrvu odbačenih nastao je pravi haos. Tuča između Stanije i Aleksandre prvi je pravi veliki sukob u Survajveru. Telegraf otkriva šta je prethodilo ovom okršaju između makedonske i srpske Plejboj zečice.

Stanija se našla na udaru gotovo svih zbog konstantnog spletkarenja, a rasprava je počela nakon njenog pokušaja da (pred kamerama) upozna učesnike, ali i gledaoce da su se Aleksandra i Radovan ljubili, dok im je ona "čuvala stražu":

"Ja sam kreten i budala, držala sam samo tvoju stranu, da bi mi ovako zabila nož u leđa. Ako hoćeš da spavaš s njim, da se grliš, da se jeb*š, što god hoćete, samo se skinite meni s grbače i nemojte me više gurati u krevetu", urlala je Stanija.

Sve je kasnije kulminiralo pravom tučom i razmenom uvreda pred kamerama. 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    27. april 2012 | 08:55

    Stanija se dokazala kao notorna alapaca, takvi su nam kvazi prijatelji, prvo ti se uvuku u s.... , a onda ti sjure noz u ledja. Nista nije otkrila novo o svom karakteru, do sada je njeno samoljublje pokazalo da voli samo sebe. Pruzila je ruku prijateljstva Miji, a u sustini su jednake, obe zlobne, cinicne, nedorecene. Sluzi se niskim udarcima koji su svojstveni polupismenim ljudima, u nemoci poseze za elemenmtima koji su joj receni u poverenju. Dali joj je ljubomora pomutila mozak jer onakav stepen mrznje koji je ona pokazala prema makedonki, po izlasku neka potrazi pomoc u Lazi Lazarevicu, da je malo srede. Vajna ti kuvarica jede 35 puta dnevno, a stalno se zali kako je gladna i kako su je zaboravili zaklopu. Cesto joj fali Mija da joj brise guzu, posto jedna bez druge ne funkcionisu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA