Bojana šokirala sve kada je otkrila kako će se osvetiti Staniji!

Zbuniću je da joj neće biti dobro - rekla je pevačica smišljajući plan za osvetu starleti

  • 5

Stanija Dobrojević i Bojana Stamenov nastavljaju sa lošim odnosom u rijalitiju, a jedna drugoj su nedavno izgovorile niz uvreda. Srećom, do konflikta nije došlo.

STARLETA IZVREĐALA SRPSKU ADEL: Stanija isprozivala Bojanu Stamenov!

Starleta je rekla Bojani kako treba da je bude sramota što je ušla u rijaliti i pokazala koliko je glupa ljudima koji su glasali za nju da ode na Evroviziju. Pre toga nazvala ju je glupom kuvaricom, koja nema svoj stav.

KRISTIJAN POKUŠAO DA PODIGNE BOJANU: Pogledajte šta se kasnije desilo (VIDEO)

Iako se Bojana prvi put suzdržala, priznala je da joj je malo falilo da se obračuna sa starletom.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

- Ako još jednom spomene moje ime, ja ću da izvedem jedan kratak manevar obilaska stola. Doći ću do donjeg dela stola i počeću da šapućem. Zbuniću je da joj neće biti dobro - iznervirano je rekla Bojana kasnije, pa još dodala:

- A onda ću da izvadim veliku iglu iz si*a i kažem: Sad ću da te probušim! Levu, desnu ili obe? Ima da se jurimo oko stola kao mačka i miš!

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nale

    3. novembar 2015 | 15:00

    Ma jok, evrovizijska predstavnica treba da se drzi prvobitnog plana kad je nagovarala Maju da ubaci Staniji ose u krevet. Stanija je to sto jeste, starleta sta god to znacilo ali nju bar nismo videli kako kuje planove kako se nekom osvetiti. Sto se tice kviza opsteg znanja kojim i Bojana , Maja , Tamara masu Staniji ispred nosa nesto se ne secam da je i evrovizijska pobednica blistala na tom istom testu. Da ne pominjemo koliko po Tamari 1m ima cm ili kako se po Maji menjaju glagoli. Sto se tice izgleda , evidentno je da i Stanija i Bojana vredno rade na svom.

  • Janko

    3. novembar 2015 | 15:30

    Sto Bojanica nije tako vredno smisljala kako da uzvrati Zorici Markovic kad je cascavala raznim epitetima poput ''debela krmaca'' i slicno ili Ivanu Gavrilovicu koji se pitao kome moze da se .... na takvu odvratnu telesinu kao sto je Bokica i da nikad nece moci naci muza ?

  • Veny

    3. novembar 2015 | 16:16

    Gospode!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA