FARMERI NE MOGU DA VERUJU: Stanija priznala da se ljubila sa devojkama, evo i sa kojim! (FOTO)

- Pubertet me uhvatio tek sa dvadeset tri - rekla je starleta, dok su učenici rijalitija bili u šoku zbog njenog priznanja

  • 3

Današnji razgovori na "Farmi" vode se na temu homoseksualizma. Stanija je imala najzanimljiviju priču, u kojoj je otkrila i neke intrigantne detalje iz svog burnog života.

REALNO, MNOGO SI GLUPA: Kristijan izvređao Staniju NAJSTRAŠNIJE, evo kako je ona reagovala! (FOTO)

KRISTIJAN JOJ OVO NEĆE ZABORAVITI: Stanija priznala ko je najbolji, a ko NAJGORI frajer na imanju! (VIDEO)

Stanija je ispričala kako nema ništa protiv homoseksualnosti, a zatim priznala da se poljubila sa devojkom. I to, čak tri!

- Jesam se poljubila sa dve-tri drugarice, ali samo smo se onako na blic poljubile. Bilo je to sa mojom drugaricom Aleksandrom Nakovom dok sam bila u "Survajveru", posle sa Avom Karabatić i još jednom - rekla je Stanija.

Foto: Facebook/ Ava Karabatic Foto: Facebook/ Ava Karabatic

INSTRUKTOR ZA SEKS: Kristijan pokazao koje bi poze imao sa Stanijom (VIDEO)

Farmeri su počeli da je osuđuju, a starleta je dodala:

- To je bila fora, ja znam da to mnogi rade i ako hoćete da mi uzmete za zlo, ok.

Kada su je pitali koliko je imala godina kada je bila u "Survajveru", Stanija je rekla dvadeset i četiri, pa još objasnila:

- Pubertet me uhvatio tek sa dvadeset tri, nemojte da mi uzmete za zlo. Eto, to je to, nije nikakva skrivena kamera.

Foto: Facebook/StanijaDobrojevic Foto: Facebook/StanijaDobrojevic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brend

    23. novembar 2015 | 03:31

    Stanija je očigledno brend. Stanija zna sve kamere po kući, Mićo i još nekoliko farmera radi na njenoj pobjedi jer napada Miloša, Medenicu i sve koje mu farma naredi jer dobro kotiraju u narodu pa da im pokuša izvući ono najgore iz njih da se osramote. U isto vrijeme Stanija ima svaki dan frizera, kontakt sa spoljnim svijetom i psiholozima, masažu svako malo i nagrade, provokativna pitanja joj se ne postavljaju kao ostalim farmerima čak naprotiv stvara se fama da je narod voli i podržava, čitavu noć njen tim šalje glupe i providne poruke podrške, samo o njoj se piše po novinama a svaki pokret joj je podmukao i proračunat kao da je robot. Da zaključim ono što na početku nisam jer bi komentar bio cenzurisan Stanija je brend bluda, nemorala, prostitucije i neobrazovanosti divan je tandem sa kriminalcem i bludnikom i siguran sam da će ostati do kraja kako su i ušli zajedno s tim da će Kristijan pobjediti jer ga se boje. Očigledno kad mu je malo udareno na sujetu da hoće i da progovori o mnogim mutnim radnjama na farmi u korist kurve Stanije. Maja odmah skače iz sve snage da brani Farmu jer je i ona njihov pacijent i dogovara svaku riječ s njima kao i Mića, Stanija, Kristijan i Tamara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA