DA LI JE ONA REALNA? Stanija: Tamara je moja sestra! (VIDEO)

Stanija tvrdi da joj je stvarno žao što je Tamara izbačena, kao i da sa njom deli jaka patriotska osećanja

  • 22

Iako su se njih dve bile sve samo ne prijateljice na "Farmi", izgleda da je Stanija načisto promenila priču nakon što je Tamara izbačena, i sada kaže da je Đurićeva njena sestra.

SEMIR NIJE SMEO DA UDARI TAMARU: Kristijan otkrio šta bi uradio da je bio na "Farmi" za vreme opšte tuče!

Mada su je mnogi napali da su suze koje je lila dok je Tamara odlazila sa "Farme", bile lažne, Stanija tvrdi da to nije tačno, kao i da oseća posebnu povezanost sa bujnom starletom.

- Po onom osećaju koji nosi u sebi, prema svojoj zemlji, patriotizmu, i ono čime je bila toliko izrevoltirana da nije mogla samu sebe da obuzda, delim isti osećaj sa njom. Po tome šta ona nosi u svom srcu, ona je moja sestra - rekla je Stanija tokom razgovora sa Lepim Mićom.

Pogledajte šta je Stanija još rekla o Tamari:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    3. decembar 2015 | 15:57

    Teska folirantkinja!

  • Jaaaa

    3. decembar 2015 | 16:28

    Stanija je izgubila moj glas.. I gora je od tambure koja mi ni malo nije bila simpaticna! Place i naziva je sestrom i istomisljenik je kao i ona sto se tice tudjih religa kaze da djele istu emociju! Fuj gadne su obadvije

  • maja

    3. decembar 2015 | 15:41

    Skoz korektno i ispravno , pohvalio bih staniju i ako je iskreno negotiv. Cak je i meni koji extremno nevolim tamaru ,juce bilo jako drago sto je uzvratila na nacionalnoj osnovi i zbog toga me je odusevila to moram da priznam. i lepo je rekla najbolje da nam i u srbiji zabrane da budemo SRBI ! jos jednom za gest svaka cast tamara . . . takodje i staniji za one reci koje je izrekla,pravo u centar ,nije rekla da je voli i gotivi ali je kao prava srpkinja rekla sta misli o tome. toliko srbija srbima . . . .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA