HIT: Zorica Marković nazvala Maju BULJAVOM SOVOM, a onda rekla da je ŽALI! (VIDEO)

Pevačica se sa još nekoliko bivših farmera osvrnula na dane provedene na "Farmi"

  • 24

Zorica Marković je sa još troje bivših učesnika "Farme" u studiju televizije "Pink", pred novo izbacivanje, rekla šta zapravo misli o svojoj koleginici Maji Nikolić, kao i o ostalim farmerima. 

NAČISTO ZBUNILA VODITELJA: Zorica Marković iznenadila bivše farmere, a Vlada Stanojević POCRVENEO zbog njenih reči! (VIDEO)

Folk pevačica se prisetila svog boravka na imanju, napomenula kako su tamo svi ljudi dobri, ali je za Maju Nikolić rekla kako je ona "buljava sova", slab igrač i da je, zapravo, žali.

Krivo mi je što nisam mogla da povučem ručnu - pričala je Zorica.

Poslušajte šta je Zorica još rekla:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    24. decembar 2015 | 22:51

    Stvarno sramota koga su pozvali od gostiju u studijo,samo da pljuju,sramota,Balerina može nešto da kaže bolje da se pokrije ušima pi glavi!Ivan sramota

  • Mira

    24. decembar 2015 | 22:47

    Al zato je Zorica igrač! Nigde se nije zadržala duže od Maje a sve zna da pljuje. Ma Vendi je u pravu kad kaže da je ona esencija zla!

  • Laki

    24. decembar 2015 | 23:32

    Zorica nek ide u rijaliti "Parovi " , pa da je vidimo tamo kakav bi tamo igrac bila . Ne bi ni tri dana izdrzala !!!!! A nek povede i Ivana super su par ( ja , ja i samo ja ) nemaju ni ogledalo a ni godine .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA