POLA PARA DAJEM KRISTIJANU: Evo šta je sve Stanija poručila licemerima koji su je pljuvali! (FOTO) (VIDEO)

- Kristijanova podrška mi je itekako značila na imanju. To su drugi doživeli na ovaj ili onaj način. Čula sam da se dosta lažno moralisalo - rekla je Stanija

U rano jutro, kada se u Šimanovcima malo stišala euforija nakon što je Stanija proglašena za pobednicu "Farme", razgovarali smo sa Dobrojevićevom koja je u intervjuu za Telegraf rekla da će polovinu nagrade, kao što je i obećala, dati Kristijanu, kao i da je nimalo ne pogađaju kritike lažnih moralista i licemera.

OČAJ I NEVERICA: Ovako je Tamara reagovala kada je Stanija proglašena za pobednicu! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ova "Farma 6" je ludilo mozga. Van sebe sam. Što se tiče nagrade, delim je sa Kristijanom, on je zaslužan za moje prvo mesto. Pola nagrade ide mojoj mami, a pola Kristijanu, ipak je mama zaslužna za sve u mom životu - priča Stanija i napominje da bez Golubovića sigurno ne bi pobedila.

- Njegova podrška mi je itekako značila na imanju. To su drugi doživeli na ovaj ili onaj način. Čula sam da se dosta lažno moralisalo. Dosta mi se zameralo zato što je on, kao, oženjen čovek - objašnjava starleta i dodaje da joj nije smetalo što su joj na prvom mestu čestitali samo Kristijan, Jasmina i Vendi.

OVO SIGURNO NISTE VIDELI U PRENOSU: Kristijan skinuo gaće pred Jelenom Krunić! (VIDEO)

- Ne nije mi to teško palo. Drago mi je što mi licemeri sa "Farme" nisu čestitali pobedu, jer bi bilo još licemernije. Čestitao mi je harem, Kristijan, Medenica, Vendi, a prišla je i Sanela. Ovi drugi su me pljuvali, podmetali mi noge, omalovažavali, obeshrabrivali, kao da sam najgori ženski ološ na svetu - zaključila je presrećna Stanija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Nastassia Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pelagija

    31. decembar 2015 | 13:51

    Parafraziracu Ivu Andrica " naidju tako neka smutna vremena kada pametan zacuti, fukara progovori a olos se obogati".

  • Nena

    31. decembar 2015 | 14:38

    Jadni smo mi narod kad nam je Stanija pobedila Milosa

  • ja

    31. decembar 2015 | 12:53

    Ako tako uradis bravo mala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA