OČAJ I NEVERICA: Ovako je Tamara reagovala kada je Stanija proglašena za pobednicu! (VIDEO)

Ne zna se ko je bio u većoj depresiji, Tamara ili njeni navijači

  • 85

U 2.30 časova ujutru, napokon je proglašen pobednik "Farme", a malo je reći da je Tamara bila šokirana kada je shvatila da je Stanija osvojila prvo mesto i nagradu od 50.000 evra!

OVO SIGURNO NISTE VIDELI U PRENOSU: Kristijan skinuo gaće pred Jelenom Krunić! (VIDEO)

50.000 evra posle 125 dana: STANIJA JE POBEDNICA FARME 6! (FOTO)

Bez obzira šta su starlete pričale pre superfinala, obe su stopostotno bile ubeđene u svoju pobedu, zato i ne čudi što Tamara nije ni pokušavala da sakrije koliko je razočarana zbog drugog mesta.

Uostalom, pogledajte kako je izgledalo proglašenje pobednika:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jugoplastik

    31. decembar 2015 | 10:21

    Svaka čast nek si tog olosa Tamaru pobjedila

  • Srbin

    31. decembar 2015 | 10:54

    Ne volim ni jednu. Za tamaru se zna koliko (ne)vredi, ali nikad ne bih dozvolio da pobedi stanija koja je vise puta dokazala koliko je zla i pokvarena a o lazima i da ne govorim, tu je bez premca... Jadna je ova zemlja koja je glasala za nju a to su buduce starlete, klinci bez mozga kojima je idol kristijan golubovic... Imalo je drugih koji su zasluzili pobedu, koji su kulturniji, obrazovaniji, posteniji, al ne, mi volimo sljam koji je i pre pet godina pricao kako joj fali samo diplomski na ekonomskom fakultetu, cisto sumnjam da i zna gde je fakultet, a ne da je pri kraju. Tuzna si srbijo, i stidi se...

  • crni

    31. decembar 2015 | 10:53

    Zalosno je i bedno je U Srbi su glavne licnosti prostitutke i Neke Kleberke pijanice dok ne popiju bure alkohola ne znaju nista, i njih podrzavate. A postene i iradne ljude diskrminujete Milos treba biti primer drugima A ne STANIJA ONA OLOS Jos Gora Tamara i Da zacini njih troje Kristijan. Dokle ce te ovako zasto ne podrzite vredne i radne ustivne i pametne . Nego olos . Pa olos je i Srbija cela koj aje glasala za ovu olos. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA