BORA ČORBA: Ne nastupam solo u Beogradu! (VIDEO)

Frontmen "Riblje čorbe" demantovao je najavu koja je prostrujala prestonicom

  • 0

Beogradom je prostrujala i do mnogih fanova "Riblje čorbe" došla informacija o solo nastupu Bore Đorđevića u jednom prestoničkom lokalu, međutim, u pitanju je, kako javljaju članovi benda "lažna uzbuna".

Plakati po Beogradu, naime, najavljuju nastup koga - neće biti.

- To je čista laž i dezinformacija - kratko poručuje Bora, u želji da obožavaoci ne budu dovedeni u zabludu. Đorđević, kako navodi, o svemu tome uopšte nije ni bio obavešten.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Verujemo, ipak, da se beogradski fanovi "Riblje čorbe" ne osećaju uskraćenim, zbog svega što im je bend pružio u poslednje vreme. Još uvek su sveži utisci sa sjajne klupske svirke 2. januara u "Mikseru", kada je grupa, posle duže vremena, uživo izvela pesme "Draga, ne budi peder", "Celu noć te sanjam"...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Samo nekoliko meseci ranije, leto je proteklo u znaku dva sjajna nastupa na otvorenom. "Riblja čorba" je svirala na otvaranju prošlogodišnjeg "Beer Festa", a koji dan kasnije otprašila je ceo koncert, i to besplatno, u Rakovici. U svežem su sećanju i dva vrhunska akustična koncerta pred kraj 2014. u Sava centru.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo se jednog od najupečatljivijih momenata nastupa u "Mikseru":

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA