FARMA IZBACIVANJE: Jedna Jelena 86 odsto, drugoj nisu pomogli ni duplirani glasovi (VIDEO)

Rijaliti "Farma" večeras je napustila jedna popularna učesnica

  • 42
JElena Milošević Jelena Golubović farma Printskrin: TV Pink

Večeras je izbacivanje sa imanja u Lisoviću, a nominovane su balerina Jelena Milošević i Jelena Golubović.

OSTAĆE BEZ BIKINIJA: Dušica, Marija Ana, Ceca i Seksi Sandra nisu svesne šta im se sprema (VIDEO)

Nakon pobede u igri, u kojoj su trebale da pojadu jabuku a da ne koriste ruke, balerini su duplirani glasovi. Međutim, Miloševićevoj to nije pomoglo, jer je ukupno osvojila 14 odsto glasova publike, dok je Golubovićeva odnela ubedljivu pobedu sa osvojenih 86 odsto. Balerina je napustila imanje, jer je i posle dupliranja imala samo 24 odsto glasova.

Pogledajte kako je Jelena Milošević napustila imanje:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    19. april 2016 | 01:28

    Namazana,klasicna manipulatorka!Obmanjuje narod,kao njeni fanovi da glasaju!Boze,kakav je to narod?Probudi se zemljo, Srbijo,pre nego sto ovo, ne postane masovna pojava.

  • Mima

    19. april 2016 | 01:21

    Na zalost,to je tako.Taj sloj ljudi,koji je dno,i ne mogu to da shvatim,zato i komentarisem!Da su slali SMS poruke,za toliko dece i mladih kojima je potreban novac za lecenje,a oni glasaju,za taj sljam,sto se izivljava nad svojim tzv glasacima.Lozi ih,dupla kruna!Uzas,gde mi zivimo.Zaista,kako je nije sramota,i nju i te kretene koji glasaju.Razumem,ovde se malo igrati i prokomentarisati taj sund,i te spodobe,ali ulagati da neko pobedi na nekoj tamo farmi,poslednji sljam.Ulozila bih za sport,decu bolesnu,sto i saljem poruke,ali ovo je dokaz kakvi ljudi postoje.Beskicmenjaci!

  • kaligula

    19. april 2016 | 11:56

    OVI STO glasaju ZA golubovicku su takodje bolesnici, ona ludaca puni dzepove na konto tih jadnika, a oni I dalje bleje ispred tv a , odatle nigde dalje nece nikada ni otici , slepci , osvestite se !!! Kada vas toliko voli, trazite od te bolesnice da I vas bar jednom povede na TA svoja putovanja, da I vi vidite dalje OD Nosa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA