BATA POČEO DA POMERA RUKE: Ćerka slavnog glumca otkrila kakvo je ZAISTA njegovo zdravstveno stanje!

- Rana na tatinoj nozi lepo zarasta, i on polako, dan za danom, sve više otvara oči i pomalo maše rukom - kaže za Batina ćerka Jelena Živojinović

  • 2

Legendo, samo napred! Glumčina Velimir Bata Živojinović, kojem je krajem prošle nedelje u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" tim lekara amputirao deo noge kako bi mu zaustavili gangrenu, nije više životno ugrožen, a prema rečima njegove ćerke Jelene on je počeo da otvara oči i pomera ruke. 

DOBIĆU I OVU BITKU: Bata Živojinović se oseća bolje, evo šta je zatražio u bolnici!

Jelena Živojinović kaže za Telegraf da čuvenom Valteru rana na nozi lepo zarasta i da je on sada dobro.

- Postoperativni oporavak teče kako treba. Rana na nozi mu lepo zarasta i on je fizički i psihički stabilan. Međutim, on je neurološki pacijent, pa mu je još sve mutno u glavi ali, polako, dan za danom, sve više otvara oči i pomalo maše rukom. Mnogo smo srećni zbog toga. Njegov oporavak ide dosta sporo ali niko i ne očekuje da ide brzo - rekla je Jelena za Telegraf i istakla da njen otac nije više životno ugrožen.

PUSTITE ME DA ZAGRLIM OCA I ISPUNIM MU POSLEDNJU ŽELJU, TEŠKO MU JE! Vapaj sina Bate Živojinovića potresao je sve

Foto: Instagram/dzivojinovic Foto: Instagram/dzivojinovic

Ona dodaje i da nije istina da će njenom ocu biti amputirana i druga noga. Iskoristila je priliku i da se zahvali konzilijumu lekara, ali i svim ostalima koji brinu o Bati, i pružaju im podršku.

Foto: Facebook/Rados Milenkovic Foto: Facebook/Rados Milenkovic

VALTEROVA BITKA ZA ŽIVOT: Bati Živojinoviću amputirana noga!

-  Konzilijum lekara na čelu sa profesorom Radakom daje maksimum da mu se stanje poboljša što pre. Doktor Peđa Matić koji ga je operisao, takođe. Želim da im se zahvalim na tome. Hvala i vama i svim ostalima koji nam daju podršku - kaže za naš portal Jelena koja sa ostatkom porodice neprestano bodri Batu.

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peta

    11. maj 2016 | 18:44

    Kada ste poznati i bolesni,imate mogućnot iskazivanja zahvalnosti pojedinim doktorima,zato za bolesne anonimuse: svu zahvalnost i poštovanje jednostavno najboljem- prof.dr Dragan Masulovic-predivni car

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA