Za najlepšu samo najlepše. Tvoj... Milica Pavlović dobila SKUPOCENI rođendanski poklon! (FOTO)

Pevačicu je u hotelu čekalo rođendansko iznenađenje

  • 8

Pevačica Milica Pavlović radno je proslavila rođendan u Budvi, a po povratku u hotel usledilo je pravo iznenađenje.

KO JE OVDE MILICA PAVLOVIĆ? Pevačica napravila selfi sa svojom DVOJNICOM i zbunila fanove! (FOTO)

Naime, u ponoć su svi u klubu zapevali rođendansku pesmu, fanovi su donosili poklone, a kako piše "Alo", pevačicu je u hotelu dočekala skupocena ogrlica.

- Na adresu lokala u kom je pevala stizali su cveće i slatkiši od fanova, a ona je jedva stigla da se svima zahvali. Kada smo otišle u hotel, usledilo je pravo iznenađenje. Na recepciji su joj dali poklon, a kada je pitala od koga je, nisu znali da joj odgovore. Kada je otvorila poklon, iznenadila se jer je ugledala skupocenu ogrlicu. Na čestitki je pisalo "Za najlepšu samo najlepše. Srećan rođendan. Tvoj..."! Ona uopšte nije znala od koga je poklon. Pokušala da je da se seti ko bi mogao to da joj ostavi, ali joj ništa nije padalo na pamet - otkrila je pevačicina drugarica.

- Dočekala sam rođendan na nastupu i bilo je fenomenalno. Publika je bila divna i izuzetno mi je drago što sam sa njima proslavila divan dan. Ovaj rođendan ću sigurno pamtiti kao jedan od najlepših u životu. Dobila sam dosta poklona, cveća i slatkiša, koje najviše volim, a to moji dragi ljudi i znaju. Kada sam se probudila, prvi su me pozvali baka i deka, čija me je čestitka rasplakala - rekla je Milica za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA