≫ 

Seksi farmer izabran za jednog od najlepših macana na svetu! (FOTO)

Miloš je zauzeo mesto drugog pratioca na izboru "Top International Model of The World"

  • 13

Učesnik rijalitija "Farma", maneken Miloš Radičević, osvojio je mesto drugog pratioca na izboru "Top International Model of The World".

ISPRSKALE GA ŠLAGOM, PA GOLOG OLIZALE: Pogledajte kako se seksi farmer snašao sa vrh CICAMA! (VIDEO)

Pobednik ovogodišnjeg takmičenjanja je Brazilac Frenk Viliam, mesto prvog pratioca pripalo je predstavniku Južne Koreje, dok je predstavnik Srbije Miloš zauzeo sjajno mesto 2 pratioca.

Foto: Promo Foto: Promo

Naša predstavnica Amanda Manasievski osvojila je mesto prve pratilje, na manifesticiji koja se ove godine održala u poznatom Rumunskom turističkom mestu Herculane spa, gde je predstavljala Srbiju zajedno sa Radičevićem.

Foto: Promo Foto: Promo

Miloš i Amanda su u Rumuniji boravili 9 dana, prisustvovali su višednevnim pripremama, a domaćin se potrudio da svi učesnici uživaju u čarima Rumunije i obiđu sve turističke znamenitosti ove zemlje.

Foto: Promo Foto: Promo

Svi učesnici su tokom predstavljanja nosili zastave, ali i tradicionalne nošnje zemlje iz koje dolaze, pa je i Miloš u srpskoj narodnoj nošnji sa šajkačom na glavi prošetao pistom.

Foto: Promo Foto: Promo

Zvanični fotograf manifestacije bio je Milan Rakić iz Srbije, koji je titulu Miss fotogeničnosti dodelio Indijki Rašmi Butval, a titulu Mister fotogeničnosti Bugarinu Jordanu Jordanovu koji je takodje dobio i nagradu best body.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA