POKLON OD 300.000 EVRA: Kada vidite šta je Vujadin kupio Mirki, neće vam biti dobro!

Bivši fudbaler Crvene zvezde odlučio da se baš "otvori" za 26. rođendan svoje supruge

  • 22

Vujadin Savić rešio je da iznenadi svoju suprugu Mirku Vasiljević za njen 26. rođendan, i to kakvim poklonom. Kako piše "Srpski telegraf, bivši fudbaler Crvene zvezde navodno joj je kupio stan koji vredi 300.000 evra.

MIRKA: Vujadin i ja smo tim, uopšte mu ne smeta što ja sada zarađujem više

- Mirka i Vujadin su i ranije pričali da treba da kupe nekretninu kak bi obezbedili sigurnu budućnost svojoj deci. Mirka je tada rekla da bi volela da to bude na Novom Beogradu jer je tamo mirnije i manja gužva. Vujadin je mesecima tražio stan i konačno je dobio dobru ponudu koju je iskoristio - rekao je izvor blizak paru i dodaje:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Cena kvadrata u ovoj zgradi iznosi 2.000 evra, pa je fudbaler za ovu nekretninu izdvojio 300.000 evra. Pored veličine i cene, Vujadinu je odgovaralo i to što je zgrada jako obezbeđenja - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    4. oktobar 2016 | 10:46

    Zaradio covek pa kupio. Zasluzila. Rodila troje dece i odgaja. Sa srecom neka voze.

  • brana

    4. oktobar 2016 | 10:45

    Hahahaha,kupio Vujadin!Taj ne bi znao kaki da plati racun za struju a ne da kupi stan od 300 hiljada,ne bi umeo ni da izbroji te pare!Kupio tata Dule kao i sve u zivotu ovog malog "fudbalera".

  • Milica

    4. oktobar 2016 | 10:34

    Svaka cast. Za zenu koja je rodila troje dece i treba. Kamo srece da svaka majka koja rodi puno dece ima uslove da ih odgaja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA