SKANDAL: Avin otac napao Vladu, obezbeđenje intervenisalo!

Vlada Vuksanović vikao na Avu i njenog oca: "Ja vam ništa ne dugujem!" Umalo tuča posle gostovanja u emisiji "Studio 45" u Zagrebu

  • 2

Po završetku snimanja sinoćnje emisije "Studio 45" dogodio se incident između pobednika "Survajvera" Vlade Vuksanovića i Ave Karabatić. Izvor blizak RTL-u otkriva da je Ava nakon emisije napala Vladu što joj se nije javio kada je došao u Zagreb.

- Ava je saznala da je u Zagrebu u istom hotelu kao i Vlada, a on joj se uopšte nije javio - rekao je dobro obavešten izvor.

Srpski maneken je na snimanje emisije došao s Martinom Vrbos, sa kojom je Ava imala najviše nesuglasica tokom snimanja šoua "Survajver". Kada je videla Martinu, starleta je poludela i počela da napada manekena.

Tada su počele optužbe i naguravanje između Avinog tate, Ivice Karabatića, i Vlade pa je moralo obezbeđenje da interveniše i izbaci ih iz zgrade televizije RTL. Napolju se nastavio incident i vređanje, Vlada je vikao:

- Ja vama ništa ne dugujem.

Nakon toga Ava se u suzama vratila u hotel. Šuška se da je Vlada zaveo Avu neposredno pre samog finala "Survajvera". Niko ne zna šta se tačno dogodilo, ali ona je tokom emisije izjavila da Vlada "misli sa dve glave".

Vlada Vuksanović pobedio je u "Survajveru" i osvojio 50.000 evra upravo zahvaljujući Avi Karabatić.

(A. V./24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sashki

    7. jun 2012 | 00:52

    Sve je to deo igre. znači uraditi sve potrebno da se preživi/opstane. bez ljutnje ipak je to igra snalažljivosti.

  • BItansamjaNeok?

    6. jun 2012 | 22:18

    Pi*ka klasicna , zaveo pa ispalio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA